Cadouri de Valentine’s Day / Dragobete – pentru EA

0
Sarbatorita in fiecare an pe 14 februarie in majoritatea tarilor lumii – “Valentine’s Day” sarbatoreste cel mai spectaculos sentiment cu care divinitatea ne-a binecuvantat.

1. Adu un bucatar acasa si lasa-l sa gateasca pentru iubita ta – numai asa se poate simti – macar o data intr-un an – cu adevarat rasfatata.

2. Fa-i o declaratie in public; poate la cinema inainte de inceperea filmului scrie-i pe ecran cat de mult o iubesti.

3. Ofera-i in dar un weekend intreg la spa sau un masaj de relaxare in doi.

4. Du-o intr-un pub unde se asculta numai un gen de muzica (acel gen care o relaxeaza si o face fericita) sau la un restaurant cu mancare specifica unei regiuni care o incanta.

5. Invit-o la teatru sau la opera – daca e una dintre pasiunile ei – iar tu nu o asculti niciodata cand iti spune ca isi doreste sa mergeti macar o data la un spectacol cu actorii ei favoriti.

6. O zi intreaga la shopping, fara sa se gandeasca la preturi sau reduceri.

7. “Valentine’s Day” este cel mai bun prilej pentru o cerere in casatorie ca-n povesti.

8. Cumpara-i cea mai noua carte pe care nu si-a cumparat-o inca, dar si-o doreste.

9. Daca nu ai un buget limitat, organizeaza-i o cina romantica in Turnul Eiffel sau o noapte in Praga.

10. Ii plac cainii, dar nu are inca unul – cumpara-i un catelus viu si pune-l printre altii de plus in camera ei, dis-de-dimineata.

11. E pasionata de dulciuri? Fie du-o la o cofetarie recunoscuta pentru deliciile rafinate, fie cumpara-i multe dulciuri si ofera-i-le in dar.

12. Sunteti doua firi joviale si apreciati umorul-ironia? In cazul acesta ii poti desena cateva imagini comice care sa ilustreze obiceiuri sau intamplari din viata ei si ascunde-le prin casa.

13. Daca vrei sa fii cu totul si cu totul special si nu te multumeste nimic din ce am spus mai sus, cumpara-i florile preferate cu o zi inainte si declara-i (pe un biletel sau fata in fata) ca numai o femeie speciala primeste flori inainte de “Valentin’s Day”.

14. Ar vrea mai mult decat orice altceva sa mearga la un concert? Atunci nu ezita sa cumperi bilete la un concert exact de “Ziua indragostitilor”.

15. O ultima idee care sa te inspire (dar nu mai putin importanta decat celelalte) este valabila numai daca cea careia i-ai daruit inima iubeste mult florile. Daca da, nu mai sta pe ganduri si cumpara cat de multe flori poti, aseaza-le in vaze si pune-le peste tot in camera ei, inainte sa se trezeasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *