Punctul G e Punctul P la barbati

0

Va spuneam eu ca Iubi are mai multe zone sensibile si v-am promis ca mai vorbim despre ele.

Eu sunt fata serioasa si-mi tin promisiunile, asa ca azi discutam asa, ca intre fete, despre punctuletul G la barbati. De fapt, e punctul P, de la prostata.

V-am spus eu ca urmarea discutiei de saptamana trecuta o sa fie ceva mai… inedita asa ca va rog frumos sa va lasati prejudecatile deoparte. Gata? Oricum s-au demodat.

O zona tare sensibila a lui Iubi e… in fundulet. Exact acolo. Ce, la noi nu e tot in interior? Acolo e prostata, o glanda foarte importanta la barbati, responsabila printre altele cu producerea unei parti din “cocktailul lui”. Hihi. Sperma adica, pentru brunete. Asaaaa… deci prostata e tare speciala, care trebuie tratata cu mare atentie. Nu glumesc acuma, chiar trebuie sa fiti atente, delicate si sa aveti multa rabdare.

Munca de convingere

Sunt sigura ca Iubi ai vostri o sa fie la inceput la fel de oripilati de idee ca Iubi al meu. Adica o sa se uite la tine cu ochisori neintelegatori si o sa-ti spuna ca ei nu sunt gay, ca le e suficienta prelungirea din fata si ca nu te-ar lasa niciodata sa le bagi degetelele unde “nu trebuie”. Asculta-i linistita si explica-le ca o sa simta ce n-au simtit niciodata si ca numai piticii de pe neuronii lor ii opresc sa se bucure de asta! Mai spune-le si ca in Asia masajul prostatei se practica de secole. Da-i sa citeasca Shogun daca nu se calmeaza. 🙂

Pregatirea

Daca nu-si da seama singur, pune-l sa faca un dusulet inainte. Un dusulet insistent in zonele sensibile. Taie-ti unghiutele sau, daca tii mult la ele (adica pana cresc, totusi, si cat se chinuie fata de la manichiura sa le faca impecabile!), pileste-le bine sa nu-i lasi urme neplacute lui Iubi! Daca vrei neaparat, poti folosi si o manusa din material moale, bine lubrifiat, sau chiar un prezervativ! Tine la indemana lubrifiant, iti trebuie neaparat ca sa-l nul doara si ca alunecarea sa fie mai lina. 🙂

Nu poti sa te arunci asa, direct, pe funduletul lui si sa-i infigi degetelele repede! Nu, nu, nuuuuu. Trebuie sa-l exciti inainte si stii si tu bine cum se face asta! Incepe cu mangaieri in zona funduletului, saruta-l pe fese, plimba-ti unghiile pe posteriorul lui dragut si rotund si maseaza-i perineul asa cum te-am invatat data trecuta. Hihihi! Sa vezi ce-o sa-i placa! Nu te grabi, pune-l pe Iubi pe foc mult timp ca sa fie si mai placut pentru el! O sa stie sa-ti rasplateasca efortul apoi. 🙂

red

Apasa butonul rosu

Fetelor, am ajuns la partea esentiala. Intram inauntru! Cu degetelul. Nu brusc! Deschideti delicat floricica lui Iubi al vostru si jucati-va cu degetul in exterior la inceput, apoi bagati-l treptat din ce in ce mai adanc. Inaintati incet, ca e zona periculoasa, daca Iubi nu e confortabil cu asta, poate oricand sa zica “gata”, ca nu mai are chef, si sa fi pierdut voi atata timp si el atata placere.

Punctul P, adica prostata, se afla cam la 4 centimetri in interior, pe partea cu burtica. E asa, ca o nuca mai mica, o s-o simti tu cu degetul. Cand o gasesti, apas-o incet, maseaz-o si mangai-o. Poti face asta prin apasari drepte, prin miscari circulare, asa, ca si cand ai desena un cerc in jurul ei sau… ca si cand ai scarpina-o (hihihi), asa, cum faci miscarea aia din deget de “vino incoa“.  Si orgasmul lui o sa vina rapid si o sa fie asa, total, o sa aiba contractii si fiori prin tot corpul. Hihihi.

Ce mai poti face

Daca lui Iubi ii place mult mult si se obisnuieste cu atingerile tale, poti folosi si o jucarioara erotica. Un dildo, un vibrator sau chiar, uite, un obiectel din asta: butt plug. Il poate lasa acolo chiar si cand faceti “boogie-boogie”, placerea lui o sa fie si mai intensa. Dar trebuie sa se obisnuiasca inainte, adica ganditi-va si voi ca totusi jucarioarele astea sunt mai mari decat degetelul vostru!

Daca l-ati stimulat suficient inainte, chiar si in timpul actului sexual puteti sa mai scapati degetelul inauntru, daca va permite pozitia, sigur. Iubi o sa fie foarte fericit si merita si el, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *