LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, July 27, 2021

Goldman Sachs: Facebook are profituri care depăşesc orice fel de aşteptări

Profiturile Facebook depăşesc orice fel de aşteptări, se arată într-o serie de documente oferite de Goldman Sachs clienţilor interesaţi să cumpere acţiunile reţelei de socializare. Până în aprilie 2012 afluxul de investitori ar putea determina Facebook să raporteze public rezultatele financiare, la fel ca celelalte companii listate la bursă.

Potrivit documentelor dezvăluite de Reuters, Facebook a avut un profit net de 355 milioane de dolari în primele nouă luni ale anului trecut, la venituri de 1,2 miliarde de dolari.

Goldman a început joi să ofere investitorilor, în persoană, un memorandum de plasament privat de 101 de pagini pentru acţiuni Facebook de 1,5 miliarde de dolari, a declarat o sursă Reuters. În calitate de client al băncii, sursa a mai primit un raport financiar de şase pagini care cuprinde informaţii despre compania de socializare.

Compania Goldman Sachs a investit recent 450 milioane de dolari în Facebook, iar în urma tranzacţiei reţeaua de socializare a fost evaluată la 50 de miliarde de dolari. În plus, cele două companii au încheiat un acord pentru a plasa acţiuni de 1,5 miliarde de dolari către cei mai bogaţi clienţi ai băncii.

Documentele Goldman Sachs mai arată că numărul acţionarilor Facebook ar putea depăşi 500 în acest an şi că firma ar putea începe să publice rapoarte financiare până în aprilie 2012. Potrivit legii americane, companiile cu mai mult de 499 de acţionari sunt obligate să raporteze public rezultatele şi alte date relevante.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT