Bani in plic – Chiar MERGE :)

1
VREI SA CASTIGI O GRAMADA DE BANI FARA SA FACI NIMIC SI CU DOAR O INVESTITIE DE 60.000 LEI, 6 PLICURI SI 6 TIMBRE ? ATUNCI CITESTE MAI JOS ! DA-TI SINGUR SEAMA, CA NU E DOAR O ALTA ESCROCHERIE CI UN SISTEM CARE CHIAR FUNCTIONEAZA ! ANUNTA-TI-VA SI PRIETENII CHIAR ASTAZI SA SE POATA BUCURA SI EI DE ACEASTA OPORTUNITATE !

CINE PRICEPE SI CREDE, FACE BANI MULTI SI REPEDE !!! Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, REPEDE si LEGAL.

Merge! E testat! (nu e o escrocherie) Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta. Imediat m-am gandit “chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc (si sper ca vei face si tu acelasi lucru). Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la 6 adrese. Apoi sa iti treci numele si adresa in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei si 6 timbre? Din acest motiv merita sa incerci! Ce inseamna 60 000? Sigur ai pierdut mult mai mult jucand la Bingo sau la Loto, nu? La inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei. Ghiciti ce s-a petrecut !!!…

Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 185.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 545.000. In a treia saptamana stransesem 12.735.000 de lei! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre. In continuare va voi explica ce trebuie sa faceti si veti intelege cum functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

SubaffiliateBanner

PASUL 1:
– Ia 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, apoi impatureste fiecare coala ca sa intre in plic;
– Ia 6 bancnote de 10.000 de lei si punele CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure);
– Pune FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchide plicurile.
Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimite plicurile la urmatoarele adrese:

1) MIDVICHI CRISTIAN-STR. PORTULUI NR.33, BL. H10, SC.B, AP.24 LOC. MANGALIA, COD 8727, JUD CONSTANTA
2) CERNICA MIHAELA-PRELUNGIREA GHENCEA NR. 30, BL. M5, SC. 1, AP. 49, SECTOR 6, BUCURESTI
3) TRUTA SIDONIA – STR. FAGARASULUI, BL. 10, SC. 3, AP. 30, COD. 545300, LOC. REGHIN, JUD. MURES
4) HOTEA CRISTIAN-STR.MUCIUS SCAEVOLA BL.S1 ET.1 AP.2 ARAD COD 2900
5) JIDAV MIHAI – STR. ALEEA BIZUSA, BLOC. 8, SCARA. 2, AP. 53, COD POSTAL 400429, CLUJ NAPOCA
6) MAIOR PAUL – SRT. SUSENII NOI, NR.20, LOC. REGHIN, JUD.MURES, COD. 545300

PASUL 2:
– Taie din lista pe numarul 1 si muta celelalte adrese cu o pozitie mai sus ! (6 devine 5, 5 devine 4, etc…). Astfel numarul 6 devine liber;
– Completeaza cu numele si adresa TA aceasta pozitie.

Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea si la urma urmei sunt numai 60 000 lei iar tu ai sa primesti mult mai mult.

PASUL 3:
– Schimba ce doresti din acest anunt dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
– Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!

Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol pentru fiecare anunt; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului (‘Copy’ din meniul ‘Edit’); deschizi un fisier gol cu ‘notepad’ (‘File’…’New’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (‘Edit’…’Paste’); salvezi fisierul cu extensia ‘.txt’. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul.

Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. GATA! Felicitari… ASTA E! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic).

Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei. Eu primesc astfel 5 x 5 x 10.000 de lei = 250.000 de lei.

Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 1.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 6.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si … DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre.

Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.

Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM!! Asa ca iti poti permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da… Unii au spus “dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?”

Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce?

Tineti minte : JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VA FUNCTIONA !!! SI ANUNTATI SI PRIETENII DUMNEAVOASTR CHIAR AZI ! ASTFEL VOR CRESTE PENTRU TOTI CASTIGURILE !

MERGE SIGUR !

1 thought on “Bani in plic – Chiar MERGE :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *