Horoscop Taur – Caracteristici generale 2011

In 2011, cei din zodia Taur vor trebui sa munceasca mult la serviciu, iar realizarile vor intarzia sa apara. Relatia cu colegii va fi dificila si de cele mai multe ori nativii din zodia Taur vor trebui sa se descurce singuri. Ceva mai multa atentie vor trebui sa acorde si sanatatii, care le-ar putea crea neplaceri serioase. Ceva mai bine le va fi in a doua jumatate a anului 2011, cand Jupiter se va afla in Taur. Astfel, dupa luna iulie sansa ii va favoriza pe cei nascuti in zodia Taur si proiectele in care vor fi implicati vor putea fi rezolvate cu succes. Nativii din zodia Taur vor fi mai optimisti, mai increzatori si acest lucru va influenta, parca, si evenimentele. Chestiunile materiale vor fi prioritare pentru cei din zodia Taur. Nu vor lipsi realizarile, dar acestea nu vor fi la nivelul la care aspira ei. Totusi, serviciul si sanatatea vor fi punctele slabe pentru cei nascuti in zodia Taur si ar trebui sa fie cat se poate de precauti. Mai ales in intervalul iulie-septembrie 2011 este posibil ca nativii din zodia Taur sa aiba o surpriza mai putin placuta in ceea ce priveste situatia de la slujba. N-ar fi exclus nici sa fie nevoie sa plece intr-o deplasare in interes de serviciu, ceea ce nu le va conveni, dar nici nu vor avea ce face.

Horoscop Taur – Dragoste 2011

In acest an cei nascuti in zodia Taur vor fi interesati in mod special de dragoste. Vor fi ceva mai rezervati in manifestari pe plan sentimental. Este posibil ca nativii din zodia Taur sa cunoasca o persoana de pe alte meleaguri sau poate partenerul de viata va fi obligat sa plece intr-o calatorie. Inceputut anului va fi mai favorabil la capitolul dragoste, iar entuziasmul celor din zodia Taur va fi mai accentuat. Totusi, cea mai buna perioada in dragoste va fi a doua jumatate a anului, cand Jupiter va traversa zodia Taur.

Horoscop Taur – Cariera 2011

Horoscopul pentru anul 2011, anunta pentru nativii din zodia Taur, o perioada in care vor munci mult si nu le va fi usor. In 2011, relatiile colegiale ale celor din zodia Taur, nu vor functiona nemaipomenit, iar horoscopul ii sfatuieste pe nativii din Taur sa se descurce pe cont propriu chiar daca apar probleme. La jumatatea lui 2011, in lunile mai si iunie, horoscopul anunta pentru cei din Taur, ca unul din proiectele lor va fi apreciat de superiorii ierarhici. Ca un semn ca eforturile celor din Taur nu sunt in zadar, horoscopul prevede repartizarea unor noi sarcini de serviciu. Spre sfarsitul anului 2011, cei aflati sub semnul zodiei Taur, pot avea o realizare oarecum neasteptata, care va deschide noi perspective. Asadar horoscopul 2011, poate aduce schimbari in bine la locul de munca, pentru cei din zodia Taur.

Horoscop Taur – Bani 2011

In 2011 horoscopul pentru nativii din zodia Taur prevede ca in prima luna a anului acestia cor fi tentati sa se implice in activitati speculative sau comerciale. Situatia nu le va ridica probleme deosebite celor nascuti sub semnul zodiacal Taur, in 2011 insa banii se vor cheltui parca mai repede decat in mod obisnuit. Horoscopul prevede ca nativii din Taur vor gasi nenumarate ocazii de a scoate banii din buzunar pentru confortul personal sau pentru deistractii. Daca vor avea nevoie de ajutor in aceasta directie nativii zodiei Taur il vor gasi in randul prietenilor, care le sunt aproape in 2011. Sansa le va surade celor nascuti in zodia Taur, iar in 2011, in mod special in a doua jumatate a anului, horoscopul prezice ca banii nu le vor lipsi.

Horoscop Taur – Sanatate 2011

Horoscopul anului 2011 atentioneaza nativii din zodia Taur in ceea ce priveste starea lor de sanatate, care nu va fi punctul lor forte in aceasta perioada. Va trebui sa fie foarte atenti nativii din zodia Taur si sa trateze orice simptom in mod constiincios, altfel vor putea avea neplaceri ari. Totusi in perioada 23 ianuarie-4 iunie, horoscopul anului 2011 sustine ca tratamentele pe care le vor face cei nascuti sub semnul zodiacal Taur vor fi foarte eficiente. In anul 2011 a trebui sa acorde mai multa atentie aparatului circulator, dar si ficatului. Horoscopul anunta si ca in a doua jumatate a anului 2011 sansa le va surade nativilor din zodia Taur, sin mai toate punctele de vedere, asa ca si sanatatea ar putea inregistra o evolutie favorabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *