Horoscop Pesti – Caracteristici generale 2011

In principiu, se poate spune ca anul 2011 va fi unul favorabil pentru zodia Pesti, chiar daca de greutati nu vor duce lipsa. Practic, cele mai mari neplaceri pentru cei nascuti in zodia Pesti vor aparea in plan financiar si le va fi foarte greu sa se descurce. in lunile ianuarie-iunie 2011, nativii din zodia Pesti vor reusi sa obtina unele castiguri, dar echilibrul financiar va fi de scurta durata. Dupa luna iunie, Jupiter se va afla intr-o relatie favorabila cu zodia Pesti si ii va ajuta sa rezolve o parte dintre problemele cu care s-au confruntat pana acum. Din pacate, situatia financiara a celor nascuti in zodia Pesti se va deteriora in intervalul iulie-octombrie 2011. Tot in acest interval si relatia nativilor din Pesti cu prietenii s-ar putea deteriora sau poate cineva din anturajul apropiat se va confrunta cu o situatie neplacuta. in schimb, zona mai favorizata pentru zodia Pesti ramane cea intelectuala sau cea legata de calatorii. Daca vor da examene sau daca vor trebui sa ia decizii, cu siguranta capacitatea de concentrare si inspiratia le vor fi de un real folos nativilor din zodia Pesti.

Horoscop Pesti – Dragoste 2011

La capitolul dragoste nativii din zodia Pesti vor fi protejati de Jupiter in luna ianuarie, aceasta fiind cea mai buna luna pentru finalizarea unor proiecte dar si pentru imbunatatirea sentimentelor de dragoste. La sfarsitul lunii martie si o buna parte din luna aprilie este posibil ca cei din zodia Pesti sa aiba unele divergente cu partenerul ceea ce le va crea o stare de iritare, de nemultumire. Daca vor reusi sa-si stapaneasca impulsivitatea vor putea sa depaseasca cu bine acest interval si sa-si protejeze povestea de dragoste. Tot in luna aprilie, horoscopul anunta o buna bucata de vreme dominata de sensibilitate, in care nativii din zodia Pesti vor trai orice nemultumire, mai ales din dragoste, la cote maxime.

Horoscop Pesti – Cariera 2011

Horoscopul anunta ca anul 2011 va debuta pentru nativii din zodia Pesti cu oportunitati pentru mari schimbari in cariera. In 2011, apare posibilitatea schimbarii serviciului celor din zodia Pesti, dar si a domeniului de activitate. Horoscopul prezice, mai ales pentru ianuarie 2011, lucruri deosebite care pot fi facute de cei aflati sub semnul zodiei Pesti, care vor pune in valoare creativitatea, imaginatia si inteligenta nativilor din Pesti. Pentru luna aprilie a anului 2011, horoscopul prevede o perioada dificila, datorita unor blocaje, iar cei nascuti in zodia Pesti vor avea sentimentul ca nimic nu merge. Nativii din Pesti trebuie sa fie dominati de rabdare, pentru ca in a doua jumatate a anului 2011, horoscopul anunta ca lucrurile incep sa fie favorabile din nou.

Horoscop Pesti – Bani 2011

Pentru nativii din zodia Pesti, horoscopul prevede ca 2011 va fi un an agitat in ce priveste situatia financiara. Cei nascuti in zodia Pesti vor avea parte in 2011 de ceva castiguri care vor permite rezolvarea unor probleme. Insa, pentru a doua jumatate a anului 2011, horoscopul anunta ca va fi greu pentru cei din zodia Pesti sa faca fata cheltuielilor. Tot in 2011, nu este exclus ca o suma de bani sa ramana blocata undeva. Cei aflati sub semnul zodiacal Pesti, vor munci din ce in ce mai mult, insa hororscopul anului 2011 prevede ca rezultatele se vor vedea mai greu sau mai tarziu.

Horoscop Pesti – Sanatate 2011

2011 va debuta excelent pentru nativii din Pesti, iar horoscopul prevede ca starea lor psihica va fi buna si energia fizica se va dovedi eficienta. Dupa data de 23 ianuarie 2011, horoscopul le prezice celor din zodia Pesti eventuale probleme legate de coloana vertebrala, asa ca trebuie evitate miscarile bruste sau ridicare de greutati. De la sfarsitul lui februarie pana in aprilie, dar si spre incheierea anului 2011, horoscopul ii anunta pe cei aflati sub semnul zodiacal Pesti, ca vor avea parte de o perioada agitata, dificil de gestionat si posibilitatea unor probleme pe sistem nervos. In aceste perioade din 2011 cei nascuti in zodia Pesti trebuie sa fie cat se poate de prudenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *