Horoscop Fecioara – Caracteristici generale 2011

Situatia materiala va fi prioritara pentru zodia Fecioara in anul 2011, dar rezolvarile nu vor fi la nivelul asteptarilor. De fapt, nativii din Fecioara nu vor duce lipsa de castiguri, dar si cheluielile vor tinde sa creasca. Cei nascuti in zodia Fecioara vor trebui sa fie cat se poate de prudenti daca doresc sa faca o investitie de mari dimensiuni, si mai ales vor trebui sa se gandeasca de doua ori daca doresc sa faca un credit. Chiar si in cazul in care nativilor din zodia Fecioara li se va oferi un imprumut in conditii avantajoase, este posibil sa nu reuseasca sa gaseasca posibilitati de a-l restitui. Nemultumirile cu care cei din zodia Fecioara se vor confrunta in plan financiar ar putea sa se accentueze dupa luna iunie a anului 2011. Pe de alta parte, conjunctura generala se va imbunatati, asa ca toate aceste neplaceri ii vor deranja intr-o mai mica masura pe nativii din zodia Fecioara. in a doua jumatate a anului 2011 vor fi mai optimisti, iar proiectele lor vor avea mai multe sanse de a fi puse in practica. in plan afectiv se poate spune ca sentimentele celor din zodia Fecioara sunt mai profunde, dar pe de alta parte vor fi tentati sa faca schimbari radicale in viata lor personala.

Horoscop Fecioara – Dragoste 2011

Pentru zodia Fecioara anul va debuta excelent in ce priveste povestile de dragoste, cand toate nemultumirile vor fi depasite. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba o reusita care ii va entuziasma si pe nativii din Fecioara. Sentimentele de dragoste ale celor din zodia Fecioara vor fi deosebit de profunde pe tot parcursul anului, ceea ce va face ca relatia cu persoana iubita sa capete noi dimensiuni. Pe la mijlocul anului cei din zodia Fecioara vor cadea de acord impreuna cu partenerul de viata asupra unui proiect care ii intereseaza pe amandoi in aceeasi masura si care le va implini sentimentele de dragoste. La sfarsitul anului va trebui ca din nativii din zodia Fecioara sa acorde mai multa atentie nemultumirilor partenerului.

Horoscop Fecioara – Cariera 2011

In 2011, cei din zodia Fecioara sunt dornici sa faca eforturi pentru a rezolva tot ce le apare in cale. Cu toate acestea horoscopul anunta ca nu vor aparea realizari deosebite in 2011, pentru nativii din zodia Fecioara. Vor munci destul de mult, apare sansa unor noi colaborari, insa horoscopul nu prezice pentru cei din Fecioara, ca realizarile din 2011 vor fi iesite din comun. Atmosfera la serviciu se anunta deosebit de relaxata in lunile mai si iunie ale anului 2011, cand poate fi finalizata si o lucrare inceputa de mai mult timp. La jumatatea anului 2011, horoscopul anunta ca relatia celor din Fecioara cu superiorii ierarhici, va fi mai tensionata si e bine sa evite discutiile in contradictoriu. Asadar, horoscopul carierei in anul 2011, pentru cei din zodia Fecioara, nu va aduce schimbari extraordinare, insa cu putina prudenta, va fi un 2011 relaxat.

Horoscop Fecioara – Bani 2011

Horoscopul zodiei Fecioara prevede in anul 2011, unul greu pentru ei caci eforturile pe care le vor face, vor fi foarte mari in raport cu realizarile. Horoscopul prevede celor nascuti sub semnul zodiacal Fecioara ca vor munci mult in 2011, dar tot ceea ce vor obtine in aceasta perioada se va dovedi a fi stabil. Daca isi doresc este posibil sa aibe ocazia sa faca o investitie cumparand o casa sau un teren. In cazul in care vor lua o astfel de decizie in 2011, cei din zodia Fecioara trebuie sa se astepte la dificultati mari in ceea ce priveste returnarea banilor imprumutati. Totusi, pentru prima jumatate a anului 2011 horoscopul pentru nativii zodiei Fecioara prevede inspiratie deosebita in alegerea celor mai bune solutii pe plan financiar.

Horoscop Fecioara – Sanatate 2011

Pentru horoscopul anului 2011 nu sunt semne ca nativii din zodia Fecioara s-ar putea confrunta cu probleme mari in ceea ce priveste sanatatea. Starea generala a nativilor din zodia Fecioara va fi destul de buna pe parcursul anului 2011, dar mai ales in a doua jumatate. In schimb, inceputul anului se va arata ceva mai agitat si nu ar fi exclus sa se produca acutizarea unei suferinte mai vechi sa sa se confrunte cu migrene sau dureri de dinti, anunta horoscopul zodiei Fecioara pentru anul 2011. Horocopul mai prevede si ca din punct de vedere mintal, nativii din Fecioara au toate motivele sa fie multumiti de felul in care vor evolua dupa luna iunie a anului 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *