LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Horoscop Capricorn 2011

Horoscop Capricorn – Caracteristici generale 2011

Pana acum se poate spune ca nativii din zodia Capricorn nu au avut timp sa se plictiseasca, caci s-au confruntat cu situatii dintre cele mai dificile si a fost nevoie de eforturi deosebite pentru a rezolva macar o parte din aceste probleme. in prima jumatate a anului 2011, cei nascuti in zodia Capricorn ar putea avea o rezolvare in ceea ce priveste relatia lor cu parintii sau cu alte rude apropiate. in schimb, situatia profesionala a nativilor din zodia Capricorn va fi din ce in ce tensionata, iar relatia cu superiorii ierarhici extrem de nemultumitoare. Dupa luna iulie 2011, sansa ii va insoti pe cei din zodia Capricorn intr-o mai mare masura decat pana acum. Jupiter va face o relatie favorabila, de trigon cu zodia Capricorn, asa deci, in aceasta perioada vor fi mai optimisti, mai entuziasti si gata sa ia startul in orice directie. Eforturile celor nascuti in Capricorn, chiar daca nu se vor concretiza rapid, vor avea rezultate multumitoare. in plan sentimental, succesele nu se vor lasa catusi de putin asteptate pentru nativii din zodia Capricorn. Daca pana acum au fost singuri, au toate sansele sa cunoasca o persoana care va corespunde asteptarilor lor.

Horoscop Capricorn – Dragoste 2011

Horoscopul la capitolul dragoste pentru nativii din zodia Capricorn, anunta traversarea unei perioade dificile in care totul le iese mai greu si mai incet. Din acest motiv, in prima jumatate a anului, cei din zodia Capricorn vor fi si ceva mai pesimisti si chiar mai putin implicati in relatia de dragoste cu fiinta iubita. Incepand cu luna iunie, Jupiter, marele benefic, se va afla in zodia Taur, responsabila cu situatia sentimentala a celor din zodia Capricorn, asa ca lucrurile vor merge mult mai bine in dragoste. Relatia cu partenerul va evolua excelent, nemultumirile vor fi date uitarii si, asa cum anunta horoscopul, sentimentele de dragoste ii vor cuprinde pe nativii din zodia Capricorn.

Horoscop Capricorn – Cariera 2011

In 2011, horoscopul prezice o perioada dificila pentru nativii din Capricorn. Vor aparea blocaje si cei nascuti in Capricorn trebuie sa faca eforturi deosebite si pentru situatiile minore care apar pe parcursul anului 2011. Horoscopul prevede pentru cei din Capricorn, aparitia sentimentelui ca nu sunt apreciati si ca superiorii nu observa munca depusa de ei. Este de preferat ca in prima jumatate a anului 2011, cei aflati sub semnul zodiei Capricorn, sa incerce mai degraba finalizarea unor activitati incepute de mai mult timp. Horoscopul carierei indeamna la rabdare si la neimplicarea celor din Capricorn in activitati noi. A doua jumatate a anului 2011 va fi mult mai favorabila, iar horoscopul prevede ca nativii din Capricorn vor avea un final de 2011 mult mai bun.

Horoscop Capricorn – Bani 2011

In 2011, horoscopul prevede sanse la bani, insa nu asa cum cei din zodia Capricorn si-ar dori. Nativii din Capricorn traverseaza o perioada in care tot ce fac necesita eforturi mai mari decat in mod obisnuit. Conform horoscopului, anului 2011, va aduce multa alergatura celor nascuti in zodia Capricorn, si totodata va interveni si stresul, motiv pentru care, desi rezultatele celor din Capricorn vor fi cele asteptate, nu vor avea puterea sa se bucure foarte mult. La jumatatea anului 2011, horoscopul prevede posibilitatea persoanelor nascute in Capricorn sa obtina un succes nesperat alaturi de cineva din familie. Tot dupa jumatatea anului 2011, horoscopul ii indeamna pe cei din Capricorn sa faca o investitie in apartament, care se va dovedi rentabila.

Horoscop Capricorn – Sanatate 2011

Horoscopul le prevede nativilor din Capricorn, un 2011 deosebit de agitat, in care atat starea fizica, cat si cea psihica vor inregistra fluctuatii. Desi pe parcursul lui 2011, nevoia de manifestare a celor nascuti in zodia Capricorn va fi mare, horoscopul anunta ca energia fizica nu ii va sustine intotdeauna. La inceputul anului 2011, cei aflati sub semnul zodiacal Capricorn trebuie sa fie prudenti pentru ca pot obosi destul de repede. Horoscopul anunta ca incepand cu luna iunie a anului 2011, conjuntura generala se va imbunatati datorita lui Jupiter si nativii din Capricorn vor fi protejati.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT