Horoscop Berbec – Caracteristici generale 2011

In anul 2011 nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu diverse probleme, unele din ele fiind o continuare a celor din anul precedent. Din fericire, Jupiter se va afla in prima jumatate a anului 2011 in zodia Berbec, si acest lucru va fi in avantajul lor. Astfel, cei nascuti in zodia Berbec vor avea parte de un an cu probleme in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, dar si in colaborari. N-ar fi exclus nici ca parterul de viata sa se confrunte cu o situatie mai dificila, ceea ce ii va afecta in buna masura si pe cei nascuti in zodia Berbec. Dar Jupiter va veghea asupra nativilor in Berbec si le va permite sa gaseasca solutii inspirate si eficiente astfel incat ele vor fi rezolvate mai devreme sau mai tarziu. Chiar daca totul le va iesi mai greu si vor trebui sa munceasca mult pentru orice nimic, nativii din zodia Berbec vor avea parte cu siguranta de o realizare. Totusi, mai ales in a doua jumatate a anului 2011, cei nascuti in zodia Berbec vor trebui sa incerce sa faca totul singuri. De asemenea, este o perioada in care este de preferat ca cei din zodia Berbec sa finalizeze activitatile incepute de mai mult timp. Daca doresc sa se implice in activitati noi ar fi bine sa aiba rabdare, caci rezultatele nu se vor vedea prea curand.

Horoscop Berbec – Dragoste 2011

Pentru nativii din zodia Berbec anul se anunta destul de agitat la capitolul dragoste. Vor simti o mai mare consolidare a relatiei cu partenerul, dar in multe momente lucrurile nu vor evolua asa cum isi doresc. Astfel cei nascuti in zodia Berbec un sentiment de insingurare, de nemultumire care nu se va atenua prea curand. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viata a nativilor din zodia Berbec sa se confrunte cu o situatie mai dificila, ceea ce ii va afecta in buna masura. Recomandarea in dragoste pentru cei nascuti sub in semnul Berbec este sa evite reprosurile fata de partener caci in orice moment este posibila o ruptura. Cuvantul cheie in acest an pentru nativii din zodia Berbec la capitolul dragoste este prudenta.

Horoscop Berbec – Cariera 2011

In 2011, horoscopul anunta pentru nativii din zodia Berbec un interes foarte mare pentru chestiunile profesionale. Totodata, cei din zodia Berbec vor cheltui multa energie pentru a finaliza proiecte din cele mai diverse. Horoscopul 2011 anunta ca persoanele din zodia Berbec vor munci mai mult decat in mod obisnuit, dar o vor face cu pasiune, asa ca pentru nativii din zodia Berbec, in 2011, eforturile nu vor fi obositoare. Colaborarile pot aduce unele neintelegeri, asadar horoscopul 2011 ii sfatuieste pe cei aflati sub semnul zodiei Berbec sa se ocupe de toate sarcinile in mod individual. Pentru a doua jumatate a anului, nativii din Berbec au posibilitatea de a obtine un succes in cariera, iar horoscopul pentru anul 2011 anunta ca poate aparea si imbunatatirea situatiei financiare a celor din Berbec.

Horoscop Berbec – Bani 2011

Pentru cei nascuti in zodia Berbec, horoscopul din anul 2011 prevede un an favorabil din punct de vedere financiar. Este posibil ca nativii din Berbec sa primeasca daruri si sa intre in posesia unei sume de bani pe care o vor cheltui cu rapiditate. Totusi cele mai importante realizari ale persoanelor nascute zub semnul zodiacal Berbec vor veni incepand cu 5 iunie 2011, dupa cum prevede horoscopul. Ceea ce vor intreprinde in domeniul financiar se va dovedi de succes, asa ca pot fi optimisti in aceasta directie. Este posibil ca in 2011 nativii din zodia Berbec sa depaseasca cu bine un examen care le va aduce o imbunatatire substantiala a bugetului lor. Asadar in 2011, horoscopul banilor pentru cei din zodia Berbec, poate avea o panta ascendenta cu putina atentie.

Horoscop Berbec – Sanatate 2011

Pentru nativii din zodia Berbec, horoscopul anului 2011 prevede dificultati in realizarea celor propuse in prima jumatate a anului 2011. In ciuda acestui fapt cei nascuti sub semnul zodiacal Berbec vor fi mai optimisti si mai increzatori. Entuziasmul va fi mare si vor dori, asa cum prevede horoscopul pentru zodia Berbec se vor implica in diverse activitati.

Pana in luna martie a anului 2011 este posibil ca nativii din zodia Berbec, asa cum prevede horoscopul anului 2011, sa aiba probleme in zona picioarelor si a coapselor. In a doua jumatate a anului 2011 se vor simti mai pesimisti si vor avea tendinta de a se lasa prada comoditatii. In perioada august �septembrie horoscopul anunta ca impulsivitatea nativilor in Berbec va atinge un maxim si daca nu vor fi prudenti ar putea avea un accident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *