Horoscop Balanta – Caracteristici generale 2011

Din pacate, in anul 2011 nativii din zodia Balanta nu vor avea parte de realizari deosebite. Problemele cu care s-au luptat pana acum cei nascuti in zodia Balanta vor continua sa ii tina sub tensiune cea mai mare parte a anului, asa ca vor trebui sa se inarmeze cu rabdare. Cei nascuti in zodia Balanta se vor confrunta cu situatii de tot felul si, uneori, li se va parea ca nu reusesc sa se mai descurce. Pe aproape tot parcursul anului 2011 persoanele din zodia Balanta vor trebui sa depuna un efort urias pentru a face fata tuturor cerintelor. Ei vor avea un profund sentiment de insingurare si isi vor dori sa faca schimbari majore in viata lor. Totusi, nativii din zodia Balanta vor trebui sa puna prudenta pe primul plan, altfel nu vor realiza mare lucru. Rabdarea si autodisciplina, de asemenea. Relatia celor nascuti in zodia Balanta cu partenerul de viata va fi mai buna in prima jumatate a anului 2011, iar neintelegerile se vor ameliora. in schimb, dupa luna iulie nativii din zodia Balanta vor trebui sa se manifeste cu atentie, deoarece o ruptura dureroasa este posibila in orice moment. Tot dupa luna iulie, sansa persoanelor din zodia Balanta se va simti in plan material. Vor avea ocazia sa obtina unele castiguri, dovedind ca eforturile lor din ultimul timp nu au fost in zadar.

Horoscop Balanta – Dragoste 2011

Nativii din zodia Balanta vor avea o perioada agitata. In plan sentimental, unele din nemultumirile nativilor din zodia Balanta ar putea sa-si gaseasca rezolvarea, dar trebuie sa fie cat se poate de atenti, caci orice vorba la intamplare, orice gest neinspirat, poate strica acest echilibru fragil in dragoste. In intervalul ianuarie-iunie, partenerul de viata al celor din zodia Balanta ar putea avea o reusita de mai mari dimensiuni care va aduce siguranta la capitolul dragoste si ii va bucura pe amandoi. In a doua jumatate a anului, insa, horoscopul anunta ca lucrurile ar putea lua o intorsatura neasteptata la capitolul dragoste si n-ar fi exclus ca in viata sentimentala a celor din zodia Balanta, sa apara o schimbare majora.

Horoscop Balanta – Cariera 2011

Horoscopul anunta un 2011 in care nimic nu ii multumeste pe nativii din zodia Balanta.In luna ianuarie a anului 2011, pentru cei din zodia Balanta, horoscopul anunta ca relatiile cu colegii vor reprezentaoaza de relaxare. In perioada februarie �iunie 2011, pentru cei nascuti sub semnul zodiei Balanta, horoscopul anunta unele colaborari interesante care vor aduce satisfactii peste asteptari. In iulie sau in octombrie 2011, cei nascuti in Balanta pot inregistra un succes la serviciu, iar horoscopul anunta ca aceste luni sunt favorabile incheierii unor contracte avantajoase dar si a demararii unor proiecte noi. Se poate aprecia, ca din punct de vedere al carierei, horoscopul din 2011 pentru nativii din Balanta, nu prezinta in mod special o panta ascendenta, insa pot aparea situatii favorabile.

Horoscop Balanta – Bani 2011

In 2011, horoscopul prevede pentru nativii din zodia Balanta aparitia nevoii de siguranta si stabilitate in viata lor, dar mai ales in plan financiar. Pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Balanta, horoscopul anunta ca tendinta anului 2011 este de a strange bani pentru o investitie de mare anvergura. Cei din zodia Balanta vor fi ajutati de parinti in 2011, mai ales in a doua jumatate. Tot pentru aceasta perioada horoscopul anunta o investitie, pe care cei nascuti in zodia Balanta o vor face in casa, o reamenajare, o redecorare. Daca in 2011, nativii din Balanta se hotarasc sa cumpere o locuinta, horoscopul prevede oferte interesante.

Horoscop Balanta – Sanatate 2011

Pentru nativii din Balanta, horoscopul din 2011 anunta o buna rezistenta la imbolnaviri, dar starea psihica nu va nici pe departe buna. 2011 poate debuta cu o oarecare greutate in miscari, iar horoscopul le prevede celor nascuti in zodia Balanta o dificultate de a se mobiliza si a-si pune in aplicare proiectele. Din fericire, cei aflati sub semnul zodiacal Balanta, vor regasi si in 2011 resursele necesare, mai ales in plan mintal, pentru a face fata provocarilor. Horoscopul anunta ca in luna martie 2011 poate interveni o agitatie in ce priveste starea de sanatate, iar nativii din Balanta trebuie sa fie atenti, mai ales daca au o sensibilitate de natura cardiaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *