19 July 2024

Cartoanele SUPERBINGO Metropolis

0
serie_top.jpg

Cartonul de joc contine 15 numere diferite intre ele, de la 1 la 90 inclusiv, distribuite pe trei linii orizontale, a cate cinci numere fiecare. Cartoanele se grupeaza in topuri. Fiecare carton de joc este diferentiat de altul prin numar top, serie si numar de ordine al cartonului. Pe un singur carton de bingo ai urmatoarele sanse de castig:

  • premiul de linie, premiul de bingo
  • premiul de Super Linie Metropolis
  • premiul de Super Bingo Metropolis
  • premiul de Linie Acumulata
  • premiul de Linie Acumulat

iar daca dupa partida curenta, cartonul nu este castigator, il poti completa pe verso, sa-l depui in urna oricarui vanzator de cartoane Super Bingo Metropolis si acesta va intra in extragerea din cartoane necastigatoare, unde poti intra in direct cu Romica Tociu & Cornel Palade sau poti castiga 1.000 de lei.

Un top contine 1080 cartoane si iti garanteaza un premiu de linie si un premiu de bingo, iar cu seria topului tau intri direct in extragerea de Superlinie Metropolis, in valoare de 100.000 Lei si Superbingo Metropolis in valoare de 1.000.000 Lei.

Cu 1 top ai aproximativ o sansa la 1.500 sa castigi unul din premiile Superbingo Metropolis sau Superlinie Metropolis, iar daca intri in direct cu Romica si Cornel si ai un top, premiul telefonic se dubleaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *