LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, October 18, 2017

Un interlop roman avertizeaza ca, daca se vor mai folosi copii la infractiuni, tiganii vor fi alungati din UE

Unul dintre cei mai puternici interlopi din Romania a atentionat autoritatile sa ia masuri pentru a opri valul de infractiuni in care sunt folositi copiii, fenomen cunoscut in intreaga Europa si care a generat o reactie ostila impotriva romanilor.

Cunoscut sub numele Briliant, el “se mandreste sincer cu un trecut bogat in hotii”, scrie publicatia australiana ABC News.

Din aceasta pozitie, el a avertizat ca, daca bandele conduse de conationalii sai nu inceteaza sa foloseasca copii la jafuri si furturi, tiganii romani vor fi alungati din statele Uniunii Europene.

“In ultimii 20 de ani, am vazut cum sentimentul impotriva tiganilor devine mai puternic, nu numai in Romania, dar in intreaga Europa”, a declarat el. “Am vazut si mica infractionalitate transformata in criminalitate internationala organizata”, a adaugat Briliant.

Orice turist din Europa stie ca infractionalitatea stradala este o problema majora. Cei mai multi dintre hoti sunt tineri, cu varste sub 14 ani; iar in multe state, tinerii nu pot fi adusi in fata instantei, pana la 14 ani.

Daniela, in varsta de 13 ani, a povestit pentru publicatia australiana ca poate castiga pana la 500 de dolari din furtul din buzunare, pe strazile din Madrid. Bani pe care ii duce mamei sale si din care o parte este trimisa in Romania, pentru cumpararea unei case.

Valul infractiunilor comise de copii tigani a inceput cand Romania a fost admisa in Uniunea Europeana, noteaza jurnalistii australieni. “Acum este atat de rau, incat autoritatile din orasul italian Milano au decretat stare de urgenta”, potrivit ABC News.
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c