LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Românii devin obezi la film! În două zile, într-un singur cinematograf se consumă 550 kg de floricele şi 3.500 litri de suc!

Românii devin obezi la film! În două zile, într-un singur cinematograf se consumă 550 kg de floricele şi 3.500 litri de suc!

Într-un singur weekend, la un singur cinematograf, românii consumă peste jumătate de tonă, 550 de kilograme, de floricele pe care le “asezonează” cu 3.500 de litri de băuturi acidulate.

În consecinţă, şeful Sony, Michael Lynton, ar vrea să interzică vânzarea în cinematografe a popcornului, chipsurilor, a băuturilor acidulate şi a dulciurilor pentru a reduce rata obezităţii.

“Nu înseamnă că vom închide fereastra floricelelor, bomboanelor ori băuturilor tip soda. Publicul le iubeşte şi le va găsi totdeauna în cinematografe. Aproape că-mi imaginez cum romanii mâncau popcorn şi beau cola la Colloseum acum 2000 de ani, iar grecii ronţăiau snaksuri la Teatrul lui Dionysos din Atena”, a zis ironic Lynton, informează “Gândul”.

Atâta timp cât a venit cu o propunere de interzicere pentru reducerea obezităţii, acesta a găsit şi produsele cu care să le înlocuiască – salata de fructe, iaurtul şi cartofii copţi.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te