Simtim nevoia sa ne tragem un pic respiratia…oricum vine week-end-ul si am face bine sa ne facem planuri pentru a ne distra un pic sau sa ne relaxam. Mai bine sa revenim la lucrurile simple din viata si sa simplificam cat mai mult lucrurile.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu incerca sa porti dezbateri inutile astazi ci doar sa iei totul ca pe o critica constructiva. Nu incerca sa te iei prea in serios. Nu te eschiva de la auzirea adevarului si nu te ascunde in spatele convingerilor pe care le ai.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti ceva mai realista si incerci sa apelezi un pic la logica ta . Nu te ingrijora prea tare daca simti ca lucrurile au incetinit un pic, ci doar sa te gandesti ca iti trebuie o pauza mica, cum ar fi…acest week-end. De asemenea azi, e posibil sa ai ceva discutii legate de o suma de bani pe care urmeaza sa o primesti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu prea ai chef de nimic, nu te simti motivata sa faci ceva azi, asa ca, o leneveala majora iti poti permite. Nu rata totusi o importanta oportunitate care se iveste in calea ta azi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
In loc sa te opui unor schimbari din viata ta, mai bine incearca sa le demonstrezi oamenilor ca esti capabila sa faci fata acestor schimbari.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi te exprimi elocvent si simti ca ai totul sub control. Nu este bine sa te implici in problemele altora asa cum exista multe tendinte azi pentru tine. Ofera suportul tau prietenei tale care se plange de diverse probleme personale dar nu te pierde in a intelege sau a te implica prea mult intr-o situatie mai complicata decat pare la prima vedere.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Niste probleme la locul de munca iti amana cumva niste proiecte personale la care te gandesti profund. Nu este cazul sa exagerezi in a te frustra pentru ca, de fapt, ceea ce gandesti ca poti realiza incepe acum si aici cu probleme curente si prioritati banale de zi cu zi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti constransa financiar sa renunti la ceva planuri pe care le faceai pentru viitorul apropiat. Extrage invataminte din asta si data viitoare incearca sa te concentrezi si pe rezolvari practice; in niciun caz nu considera situatia actuala o infrangere pentru ca nu este deloc asa.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu-ti place sa refuzi oamenii dar astazi vei spune “nu” acelor persoane pe care ii consideri ca iti consuma timpul. In schimb vei ajuta pe cineva apropiat sa-si rezolve o problema. E posibil sa ai ceva indoieli si sa nu-ti placa sa fii perceputa intr-o ipostaza negativa dar gandeste-te ca nu poti multumi pe toata lumea. Intentiile tale sunt mai mereu bune, asa ca, nu ai ce sa-ti reprosezi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Relatiile cu partenerul se vor consolida astazi, intr-un fel sau altul. Va exista un moment in care te vei gandi ca pierzi controlul asupra unei situatii dar cateodata e bine sa se intample si asta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Vei fi dezamagita azi de o situatie creata de cineva apropiat. Este vorba de cineva din familie care isi va insusi un succes de-al tau sau chiar va spune oamenilor lucruri neplacute despre tine. Tu vei afla si astfel, te vei situa intr-o ipostaza cam neplacuta. Important este sa iti mentii optimismul si sa iti continui planurile tale. Nu te pozitiona spre o directie care poate duce la neplaceri, discutii, certuri.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Vei avea de-a face cu autoritati astazi si nu vei iesi prea bine din situatie. Pentru ca risti sa pierzi cam multe daca te incapatanezi sa nu ceri ajutorul, apeleaza la o persoana care te poate ajuta sa poti negocia mai bine totul.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Daca pleci de la premisa ca tu cunosti totul si ai raspunsuri la toate intrebarile nu vei castiga nimic. Fii deschisa la oameni,pareri, idei si admite ca nu le stii pe toate. Vei avea numai de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *