SMS-uri de Paste – Mesaje de Paste

0

Sarbatoarea Pascala bate la usa. Iepurasul si-a facut plinul de cadouri si acum se pregateste sa le imparta tuturor celor care au fost cuminti si… nu numai. Liniile telefonice vor fi “incinse” de mesaje cu urari de bine, de sanatate, de noroc.

A apus epoca in care roteam discul telefonului fix si ne rugam sa prindem linie libera si sa auzi un “Alo” la capatul celalalt al firului ca sa spunem un simplu “Hristos a Inviat”, “Un An Nou fericit” sau “Craciun fericit”, in functie de sarbatoarea. Acum este mai simplu. Tastam pe telefonul mobil un mesaj creat de noi sau, in lipsa de inspiratie, unul luat de pe net. Iata in continuare o lista din care te poti inspira. Daca ai alte idei, te invit sa te exprimi.

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari :)!

Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit… oua!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

Urez intotdeauna “Hristos a inviat!” persoanelor frumoase si inteligente. Craciun fericit!

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

Lumina…
…e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…

De Pasti…
Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

Ghicitoare
…si sarac si bogat ia lumina, este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni.

Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese… Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

Fii in sentimentul Pastelui
…astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

De Pasti…
Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Tine minte!
Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

De Pasti…
… te vindeci de invidie, de ura, de orgoliu si devii mai bun, mai intelegator.

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa a intampinam cum se cuvine!

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

De paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

Vine o zi …cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor…! cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat! Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare! Vine Pastele! Sarbatoarea Inaltarii Domnului!

Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere… Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului.

Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

“ISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI”. LA MULTI ANI SI HRISTOS A ANVIAT.

O singura data pe an e Pastele – o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara… si al tau! Paste fericit!

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!

Cata vreme exista speranta, fie ca Pastele sa aduca fericire tuturor barbatilor!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca.

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

Pentru ca Hristos a inviat…
…iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.

Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!

Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca lumina in case si liniste sufleteasca! Hristos a inviat!

Iubirea ne aduce pe toti impreuna, oriunde am fi. Ii avem pe cei dragi in sufletul nostru. Sa ne bucuram de Sfintele Paste, de caldura caminului. Oriunde ati fii, bucurati-va de Paste si primiti lumina Invierii Domnului.

Fie ca ziua sarbatorilor pascale sa va aduca multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani! Din partea mea…
Sarbatori fericite!

16 iepurasi… 8 se spioneaza… 5 sunt la somnic si frumos viseaza… 2 mai albiori dau cadou de sarbatori…iar ultimul a citit acest sms. PASTE FERICIT!

Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! SARBATORI FERICITE!

Hristos a inviat! Adevarat a inviat!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Rau de lumina curge din biserici Clopote vechi intregul cer razbat Cu lumanari aprinse de la clerici Crestinii spun “Hristos a Inviat!”

Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!

Cu ocazia acestei zile deosebite iti urez tie si familiei un Paste Fericit si sanatate ca in rest le faci pe toate!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata
! Hristos a inviat!

Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta sa vina la tine impovorat cu bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.

De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a INVIAT!

De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!

Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!

Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

In noaptea de inviere cand clopotele bat, sa spunem cu tarie… HRISTOS A INVIAT!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul… sa-ti aduca… ajutorul lui!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit.

Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre.

Pentru ca Invierea Domnului este sarbatoarea renasterii va uram, alaturi de acest cadou Un Paste fericit!

Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare…

Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Pasti fericit!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Un iepuras tare dragalas… a iesit in cale… cu viteza mare… si-ti ureaza neincetat… sa ai Paste Minunat… si Hristos a Inviat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *