LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, October 21, 2017

Steaua are imn nou!

Rapsodul Ovidiu Purdea Someş a compus noua melodie oficială a roş-albaştrilor.

Versurile noului imn al Stelei au fost compuse de interpretul de muzică populară Ovidiu Purdea Someş (44 de ani). Creaţia, care va răsuna în Ghencea la meciurile “roş-albaştrilor”, va fi gata până la sfârşitul acestei luni.

Ovidiu Purdea Someş este un cunoscut interpret de muzică populară, care locuieşte în Cluj-Napoca.

El este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi din Sibiu şi licenţiat în antropologie şi filozofie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj.

“Imnul Stelei va avea trei strofe şi un refren. Eu am fost textier, am scris versurile, iar un prieten de-al meu a intrat deja în studio, pentru a crea muzica.

Va fi o melodie antrenantă, o combinaţie între pop şi folk, care să ridice oamenii în picioare pe stadion şi să-i facă mândri că sunt stelişti”, a explicat autorul imnului, care doreşte să termine treaba până la finalul acestei luni.

“Pe 25 februarie, la meciul Unirii Urziceni cu Liverpool, din Ghencea, sperăm să putem prezenta o variantă care să fie analizată de conducerea Stelei.

Fiind pasionat de poezieşi stelist de copil, cei de la club au ajuns la concluzia că pot realiza ceva izvorât din suflet”, a spus cel care este şi redactor-şef la ziarul Orizont militar.

Refrenul: “Suntem stelişti cu fotbalul în sânge, S untem stelişti la bine şi la greu, În loc de inimă avem o minge Şi o nădejde-n bunul Dumnezeu. Hai, Steaua, Forza Steaua!”
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c