Este o zi in care va fi o adevarata provocare abordarea diverselor probleme. O zi stresanta pentru cele mai multe dintre voi. Dar daca veti lucra cu voi insiva, astfel incat sa gasiti calea cea mai usoara pentru a realiza ce v-ati propus, totul va fi perfect.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Azi vei fi caracterizata de foarte multi apropiati drept zapacita: e posibil sa-ti uiti cheile acasa, sa descoperi ca daca intentia ta era sa faci ceva, de fapt faci altceva. Ttotul este cu susul in jos pentru tine. Totusi, nu te stresa prea tare, mai ales ca zilele trecute nu au fost tocmai usoare pentru tine. In curand, vei putea sa-ti cristalizezi ideile astfel incat te vei apropia de visele tale mai mult decat ti-ai imaginat vreodata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi vei avea tot felul de dorinte pe care vrei sa ti le indeplinesti cat mai repede. Fie ca vorbim de o vacanta, cursuri de specializare sau alte lucruri pe care ti le doresti foarte tare, nu consideri ca sunt negociabile. Exista tendinta de a nu accepta vreo opinie contrara a ceea ce vrei tu sa realizezi. Azi va trebui sa gandesti ceva mai limpede in privinta unor lucruri mai tangibile si care te vor duce in directia pe care ti-o doresti. Rabdare este cuvantul de ordine pentru tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Tu stii cel mai bine ce e ok pentru tine, dar simti ca directia in care te indrepti nu este chiar cea dorita de tine. Ia-ti un ragaz si gandeste-te foarte bine ce iti doresti. Ai grija ca s-ar putea indeplini si sa nu fie chiar ceea ce te asteptai.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Desi se spune despre tine ca in general esti o persoana cu picioarele pe pamant, azi nu se poate spune asta. Azi esti predispusa sa traiesti ceva dezamagiri referitoare la planurile tale care ti se pareau extrem de realizabile cand de fapt ele nu erau deloc asa.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi este o zi ceva mai neobisnuita pentru tine pentru ca va trebui sa apelezi la nivelurile emotionale ale celor din jur pentru a-i convinge de ceea ce vrei sa realizezi. Ideile tale sunt bune, dar ar trebui sa incerci sa fii si sincera atunci cand te referi la planul emotional pentru ca altfel oamenii nu te vor crede.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi ideile marete pe care le ai nu te vor salva de dead line-uri sau de acele lucruri marunte pe care trebuie sa le faci in mod obisnuit in activitatea ta. Mai bine te-ai gandi foarte bine la ceea ce iti doresti si care iti va fi urmatorul pas.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai obosit sa faci diverse lucruri doar pentru ca apropiatii considera ca esti o persoana responsabila. Esti dispusa azi sa le arati celor din jur ca poti fi si creativa, ca poti incerca lucruri noi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi prietenele tale nu vor avea o influenta pozitiva asupra ta pentru ca te vor indemna sa faci lucruri care nu te caracterizeaza si nici nu le vei simti aproape de tine. Azi trebuie sa te ocupi de responsabilitatile tale mai mult decat de obicei.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ar trebui sa gasesti niste cai prin care sa-ti efectuezi munca mai usor dar din pacate tehnologia nu te va ajuta. Atentie la faptul ca ar trebui sa iti pui creativitatea in actiune in loc de a-ti folosi orgoliul in a realiza ceea ceti-ai propus.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Emotiile te vor impinge sa reactionezi intr-un mod nu prea corect si, chiar daca stii prea bine ca exista o cale mai usoara spre succes, nu vei putea sa te folosesti de ea pentru ca izbucnirile tale vor strica totul. Cel mai bine este sa-ti tii emotiile in frau.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Cel mai bine este ca azi sa ramii cu picioarele pe pamant, desi tendinta este de a visa cu ochii deschisi. Esti predispusa la greseli pe care nu le vei putea repara prea usor. Sfatuieste-te cu prietenele pentru pasii urmatori.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Vrei apreciere pentru ceea ce faci, pentru ca iti pasa si ambitia ta este nemasurata zilele astea, cel putin in domeniul carierei. Dar azi vei fi apreciata mai mult pentru altceva decat pentru ceea ce te astepti tu. Dar totusi e bine si asa, nu?! Mai ales ca in curand vei primi si o recompensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *