Astazi fiecare dintre noi va face cate un mic progres: fie ca e vorba de ceva ce ne-am propus si am amanat pana acum, fie ca este vorba de lucruri practice pe care pana acum nu le-am facut.

Atentie la faptul ca va puteti pune singure piedici si sa idealizati prea mult partea practica a lucrurilor. Mai bine luati totul asa cum este.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ar fi bine ca azi sa nu te temi de nimic si sa treci la treaba. Daca eziti in a realiza ceea ce ti-ai propus va fi foarte greu pentru tine in viitorul apropiat. Nu-ti pierde energia cu lucruri inutile si incearca sa cobori “cat mai aproape de pamant”. Desi ideile tale sunt bune, este posibil ca practica sa ti se para mai dificila si cu toate acestea vei depasi acest obstacol, daca vei fi asa cum esti tu de obicei.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Chiar daca azi esti predispusa la greseli de orice fel, vei avea un inger pazitor langa tine care te va proteja astfel incat sa nu faci o gafa prea mare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai ceva de spus si nu vei mai putea sa iti retii reactiile prea multa vreme. Daca vrei sa lamuresti ceva azi, fa acest lucru cu curajul care te caracterizeaza. Stai linistita pentru ca ti se va ivi ocazia. Daca nu o vei face, alta oportunitate nu vei mai avea si e posibil sa ramai frustrata.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Pentru tine cel mai bine este sa fii cat mai specifica. Atunci cand doresti sa exprimi ceea ce gandesti risti sa nu fii bine inteleasa sau chiar vorbele sa iti fie interpretate in sensuri la care nici nu te-ai fi gandit. Daca lucrurile se misca prea repede pentru tine, asta nu inseamna ca se misca intr-un mod negativ. Incearca sa fii ceva mai optimista.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
O situatie pe care ati considerat-o pana azi blocata se va debloca total azi. Optimismul tau va fi debordant si de aceea ar fi bine sa incerci sa ai rabdare si sa mai astepti cateva zile pana situatia se va limpezi total. Dupa aceea vei putea sa actionezi cu incredere.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei putea sa iti arati partea ta tacuta si temperata chiar daca in interior vei exploda. Vei da dovada de atata diplomatie incat si ceilalti se vor mira sau vor considera ca nu te intereseaza. Nu este vorba de faptul ca nu iti pasa de ceea ce se intampla, asa cum vor crede cei de langa tine, ci de faptul ca poti vedea o situatie in mai multe fatete ale sale si poti sa vezi lucrurile mult mai complex decat ceilalti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi vei accepta cu mai multa usurinta ideile celorlalti, vei fi mai deschisa si mai dispusa la negocieri decat esti in mod obisnuit. Totusi nu e bine sa spui “da” la orice. Vei descoperi prieteni in persoane apropiate care iti vor fi alaturi intr-o situatie neplacuta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi nu vei sta bine la capitolul comunicare, iar cei din jurul tau vor simti acut aceasta problema pentru ca nu vor intelege mai deloc ceea ce doresti. In domeniul carierei aceasta problema se va releva cel mai mult si de aceea ar trebui sa incerci sa comunici ceva mai bine decat de obicei si sa acorzi acestei laturi o atentie ceva mai mare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Balantele vor fi astazi ceva mai sensibile decat de obicei si vor da impresia ca nu se pot hotari asupra a nimic. E posibil ca azi sa cunosti persoane noi, vei socializa mai bine si vei pune bazele unei actiuni viitoare. Este bine sa iti exprimi propriile pareri doar atunci cand simti tu ca va conta ceea ce spui si nu sa te trezesti vorbind.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei fi melancolica azi pentru ca ai senzatia ca ti se inchid niste usi si ca nu mai ai ce face in privinta unor lucruri pe care le credeai ca si rezolvate. Cel mai bine e sa-ti controlezi frica pe care o simti vis a vis de esec. Gandurile negre nu iti fac bine azi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Azi vei recupera mult fata de zilele trecute: tot ce ai amanat pana acum, azi vei rezolva. Ai nevoie de apreciere pentru tot ceea ce faci azi si vei avea asta de la anturaj, de la prieteni apropiati. Daca e sa vorbim de domeniul carierei acolo mai ai ceva de lucru. Daca vei fi optimista, ca de obicei, vei reusi si acolo.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi vei face multi pasi inainte si te vei misca ceva mai repede decat ceilalti, mai ales in profesia ta. Orice activitate ai avea, azi vei reusi sa castigi mai ales daca esti dispusa sa risti si ceva pentru asta. Indrazneste si vei avea de castigat! Daca e sa vorbim de planul personal acolo trebuie sa mai lucrezi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *