Si tu ai jucarii sexuale la tine acasa! Afla care sunt acestea!

0

Daca nu ai indraznit inca sa intri intr-un sex shop pentru a-ti cumpara o jucarie sexuala, sau daca pur si simplu nu ai bani pentru asa ceva, avem o veste buna pentru tine: locuinta ta este plina de obiecte care pot sa-ti accentueze placerea sexuala.

Daca nu ti-ai folosit inca imaginatia in acest scop, iti spunem noi cateva obiecte prezente in casa oricarei persoane, care inlocuiesc cu succes jucariile sexuale din comert.

Masina de spalat
Daca ai pus hainele la spalat, distractia poate sa inceapa! Vibratiile efectuate de masina de spalat sunt extrem de stimulante si fac din sex o experienta de neuitat! Asa ca ia un loc si pune-te pe treaba! Vei ajunge in al noualea cer si cand te vei intoarce, dubla satisfactie: hainele tale vor fi curate si uscate!

Cada de baie
Pentru ca nu ai acces la mare sau la o piscina ori de cate ori iti vine chef sa faci sex in apa, cada de baie este o varianta la fel de buna! Mai mult, in cada te bucuri de mai multa intimitate alaturi de partenerul tau! Cada presupunem ca ai, asa ca stii ce-ti mai lipseste: spuma, uleiuri de baie si mult chef!

Masa de gatit si congelatorul
Nu te speria, nu-ti propunem nimic periculos! Vorbim aici de alternanta rece-fierbinte care pune sangele in miscare si trezeste stimulii sexuali. Din congelator, poti sa iei cea mai naturala jucarie sexuala: gheata, iar pe masa din bucatarie poti sa iti pui senzatiile in miscare!

Balconul sau gradina
Nicio jucarie sexuala nu intrece sexul in mijlocul naturii. Aerul proaspat, plantele din balcon sau iarba din gradina, sunetele din jur si pericolul de a fi zarit in orice moment fac dintr-o partida obisnuita de sex o adevarata aventura! Iar cuplurile care practica aceasta metoda au o viata sexuala destul de condimentata, incat nu mai sunt nevoite sa apeleze la ajutorul jucariilor sexuale obisnuite.

sursa: perfecte.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *