FitCamp – Obtine o silueta perfecta alaturi de campioana mondiala la fitness!

0

Campioana mondiala la fitness, Diana Oprea impreuna cu medicul nutritionist dr. Veronica Daghie au creat FitCamp, primul program complet de fitness si nutritie, disponibil doar pe Internet, ce va fi lansat saptamana aceasta.

FitCamp este un program original si o premiera pentru Romania. Dureaza 12 saptamani si contine 96 module video de fitness, realizate de Diana Oprea, 12 module video de nutritie realizate de dr.Veronica Daghie, trei filme motivationale pentru momentele mai dificile.

In plus, programul ofera si o colectie de articole bine documentate despre sport si nutritie si sedinte de coaching live la ONE Fitness, sala de fitness a Dianei Oprea.

“Am creat programul de fitness pentru proiectul FitCamp cu gandul la toate femeile care isi doresc un corp perfect si un tonus bun, dar nu au timp sa ajunga la un centru de fitness. Avantajul programului este accesibilitatea: poate fi rulat foarte usor, de pe site, nu este nevoie de aparate de fitness pentru a-l practica si oricine poate sa il exerseze din linistea propriei case.” a declarat Diana Oprea.

Programul include si module de nutritie, realizate de Dr. Veronica Daghie.

“Tot mai multe femei decid sa adopte un program de lifestyle sanatos, in defavoarea infometarii si sedentarismului iar FitCamp este un astfel de program. Scopul este de a oferi solutii comode si de efect pentru o viata sanatoasa femeilor foarte ocupate, care vor sa aiba permanent un tonus bun sau doresc sa scape de kilogramele in plus.” declara dr. Veronica Daghie.

Programul poate fi accesat in urma inscrierii pe site-ul www.fit-camp.ro si rulat exclusiv de pe acest site. Utilizatorul il poate accesa oricand, inclusiv dupa finalizarea celor 12 saptamani.

Pe langa exercitiile cardio, la finalul fiecarui modul sunt prezentate si exercitii de stretching. Toate exercitiile de fitness si modulele de nutritie in format video au si variante printabile, care pot fi descarcate si aplicate la sala sau acasa.

Diana Oprea este o binecunoscuta sportiva, care a practicat cu success gimnastica artistica de la varsta de 4 ani, pentru ca apoi sa inceapa gimnastica aerobica.

Trece la fitness si castiga cea mai mare distinctie in 2006, titlul mondial. Programele de intretinere din FitCamp sunt testate de catre ea in prealabil, in sute de ore de antrenament.

Dr. Veronica Daghie este un medic extrem de cunoscut, specialist in probleme de nutritie. Retele prezentate video de Dr. Daghie sunt testate de autoare inclusiv la nivel personal, ea reusind sa slabeasca 50 kg in opt luni, fara efecte negative la nivelul organismului.

FitCamp contine 12 module de nutritie, integrate in programul de antrenament, care prezinta modalitati de a te hrani sanatos, fara infometare si cu rezultate benefice.

Atat Diana cat si Veronica sunt de parere ca secretul adoptarii unui stil de viata sanatos este motivatia personala. In cadrul FitCamp, cele doua autoare s-au asigurat ca utilizatorii isi pastreaza determinarea prin realizarea a trei filme video motivationale.

Mai multe detalii citi aici:

FitCamp – Obţine silueta ideală alături de campioana mondială la fitness!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *