Telefonul modular “modu” s-a lansat în premieră în Europa, la Bucureşti

0

TDT Distribution a lansat, în premieră în Europa, la Bucureşti, telefonul modular modu™, cu participarea inventatorului modu şi al USB Flash Drive, Dov Moran.

Prezentat iniţial în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, modu aduce un concept diferit şi o abordare nouă în domeniul comunicaţiilor mobile – un telefon care se adaptează utilizatorului.

În centrul „ecosistemului” modu™ se află telefonul modu™, cel mai uşor telefon din lume conform Guiness Book of World Records. modu este un telefon mobil cu funcţiile de bază ale comunicării, music player şi memorie internă de 2GB.

Unicitatea conceptului modu este dată de faptul că telefonul modu poate fi inserat într o serie de jacket-uri care oferă un ecosistem complet cu funcţii noi, pentru a da utilizatorilor posibilitatea de a alege, a schimba sau a se exprima.

„Modu este foarte încrezător în colaborarea cu TDT Distribution. Aceasta este prima lansare pe piaţa europeană, care se adaugă eforturilor de lansare modu din alte zone ale lumii. Aşteptăm cu nerăbdare dezvoltarea unei relaţii productive şi entuziaste cu TDT Distribution, odată cu crearea liniei de producţie şi a brandului”, a declarat Dov Moran, CEO modu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *