Top 10 aplicaţii pentru Iphone

0

1. Dial Boyfriend: dacă vrei să nu mai treci prin tot meniul de telefonie până ajungi la agendă, nume, butoane de apel – un singur clic și apelul e în desfășurare.

2. iScopes: horoscop zilnic, inclusiv cu secțiune horoscop gay. Azi îmi zice: ‘o să te simți expansiv și iubitor. Dar nu te aștepta ca toată lumea să îți îmâpărtășească sentimentele. Nu trebuie să-ți pese prea mult dacă se opun îmbrățișărilor tale sau îți indică unde să-ți bagi interpretarea ‘Over the Rainbow’.

3. My Boyfriends: asta e o aplicație supercool dacă ai mai mulți boyfriends și nu mai știi care e care sau care sunt preferințele lor. La toate rubricile (la care mai poți adăuga și tu și alte rubrici) poți introduce text și adăuga poze. E o aplicație pe care aș fi dorit să o am acum câțiva ani când nu reușeam neam să rețin un număr de mașină. Acum tot ce trebuie să fac este să fac o poză la placa de înmatriculare și să o salvez la boyfriendul respectiv. La fel și cu melodiile preferate și cu toate celelalte detalii pe care ți le oferă el sau ei.

4. Little Black Book: este atât de gay! Nu numai că e autoironică (are inclusiv o rubrică: ‘ne-am întâlnit la…’ unde poți bifa ‘(nu) ne-am culcat din prima’, dar are și o groază de alte rubrici care mă fac să mă gândesc că e o aplicație făcută de bărbați pentru bărbați.

5. Hunk du Jour: pentru un model pe zi. Adaug la asta, cu zâmbetul pe buze, culmea obiectivării, poți să rate-uiești modelele de la 1 la 5 stele. Nu cred că e model gay sau straight, de modă sau porn, care să le fi scăpat creatorilor.

6. iPropose (Gay edition): este o aplicație prin intermediul căreia poți face declarații de dragoste prin sms sau mms sau chiar cereri în căsătorie. O să o păstrez, cine știe!

7. GayCities: un fel de Spartacus electronic, doar că e mai personal puțin, întrucât locațiile adăugate sunt verificate de utilizatori. Și Bucureștiul este pe harta din GayCities cu un review pozitiv la Soho.

8. Gaydar: nu pot să certific că funcționează, în mod ideal funcționează ca un gaydar în limita de 100 m pe care o permite 3g-ul, dar, în mod ideal, trebuie să zbârnăie obsesiv dacă alt posesor de iPhone cu aplicația Gaydar instalată e în zonă. Mă gândesc totodată cât de repede se epuizează bateriile într-un local gay și snob.

9. Pride: este un screensaver curcubeu tare drăguț, cu efecte de whirl.

10. CoolGuy: adevărul este că visam la o astfel de aplicație de ceva vreme, în numele tuturor hainelor din rafturile de sus și din spate ale dulapului, la care practic nu ajung niciodată. În esență, îți duci orice item la fotograf (glumesc, le faci poze chiar cu telefonul), le salvezi cu tag-ul necesar (primăvară/toamnă, top, bottom, accesoriu) în dulapul virtual, după care le selectezi, vezi outfit-ul final (pe care poți să îl și salvezi) și asta e! Ți-ai ales ținuta din vârful patului. Singurul dezavantaj este că nu, aplicația nu-mi spune și unde se găsesc hainele respective.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *