LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Compania Playboy, scoasa la vanzare pentru 300 mil. $

Compania Playboy, publisher al celebrei reviste pentru barbati cu acelasi nume, fondata in urma cu 56 de ani, a fost scoasa la vanzare pentru circa 300 mil. dolari, unul dintre potentialii cumparatori fiind Virgin Media.

In ultimul an, pe fondul crizei economice, dar si a interesului tot mai mare al cititorilor pentru Internet, tirajul si vanzarile revistei Playboy au scazut semnificativ. Potrivit unor analisti de pe piata media americana, accesul gratuit la site-uri pornografice este o alta cauza a scaderii vanzarilor Playboy, relateaza Mediafax.

Reprezentantii companiei Playboy au anuntat ca publisherul a inregistrat, in trimestrul al treilea, pierderi de 13,7 milioane de dolari, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand inregistra pierderi de 4,2 milioane de dolari. Ei au mai precizat ca au fost facute importante reduceri de cheltuieli si s-au disponibilizat 25% din angajati.

In prezent, revista americana pentru barbati are un tiraj de circa 3 milioane de exemplare, comparativ cu anii ’70 cand avea un tiraj de circa 7 milioane de exemplare.

Potrivit presei americane, 2 companii, Apollo Capital Partners si Providence Equity Partners, au fost interesate de o eventuala achizitie a companiei, dar au decis sa nu inainteze o oferta.

Pe de alta parte, compania Virgin Media este, de asemenea, interesata de cumpararea revistei Playboy, dar reprezentantii companiei nu au confirmat aceasta informatie.

Potrivit unor surse care au dorit sa isi pastreze anonimatul, citate de publicatia New York Post, Hugh Hefner, posesorul companiei Playboy, doreste sa obtina din vanzare o suma suficienta pentru a-si asigura in continuare un trai luxos.

Pe de alta parte, exista surse care spun ca Hefner nu este decis sa vanda compania.

Un purtator de cuvant al Playboy a declarat ca nu a fost primita nicio oferta de achizitie a companiei, dar a precizat ca vor fi luate in considerare propunerile avantajoase pentru actionari.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te