LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Compania Playboy, scoasa la vanzare pentru 300 mil. $

Compania Playboy, publisher al celebrei reviste pentru barbati cu acelasi nume, fondata in urma cu 56 de ani, a fost scoasa la vanzare pentru circa 300 mil. dolari, unul dintre potentialii cumparatori fiind Virgin Media.

In ultimul an, pe fondul crizei economice, dar si a interesului tot mai mare al cititorilor pentru Internet, tirajul si vanzarile revistei Playboy au scazut semnificativ. Potrivit unor analisti de pe piata media americana, accesul gratuit la site-uri pornografice este o alta cauza a scaderii vanzarilor Playboy, relateaza Mediafax.

Reprezentantii companiei Playboy au anuntat ca publisherul a inregistrat, in trimestrul al treilea, pierderi de 13,7 milioane de dolari, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand inregistra pierderi de 4,2 milioane de dolari. Ei au mai precizat ca au fost facute importante reduceri de cheltuieli si s-au disponibilizat 25% din angajati.

In prezent, revista americana pentru barbati are un tiraj de circa 3 milioane de exemplare, comparativ cu anii ’70 cand avea un tiraj de circa 7 milioane de exemplare.

Potrivit presei americane, 2 companii, Apollo Capital Partners si Providence Equity Partners, au fost interesate de o eventuala achizitie a companiei, dar au decis sa nu inainteze o oferta.

Pe de alta parte, compania Virgin Media este, de asemenea, interesata de cumpararea revistei Playboy, dar reprezentantii companiei nu au confirmat aceasta informatie.

Potrivit unor surse care au dorit sa isi pastreze anonimatul, citate de publicatia New York Post, Hugh Hefner, posesorul companiei Playboy, doreste sa obtina din vanzare o suma suficienta pentru a-si asigura in continuare un trai luxos.

Pe de alta parte, exista surse care spun ca Hefner nu este decis sa vanda compania.

Un purtator de cuvant al Playboy a declarat ca nu a fost primita nicio oferta de achizitie a companiei, dar a precizat ca vor fi luate in considerare propunerile avantajoase pentru actionari.
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!