LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, November 19, 2017

Terapie cu… peşti!

S-a deschis un nou centru spa în Bucureşti, se numeşte Green Day Spa şi este mai mult decât un institut spa de tratamente corporale, este o experienţă senzorialăîn sine.

O oază de linişte, într-o ambianţă amenajată cu stil în care doamnele, dar şi domnii, pot beneficia de efectele aromaterapiei, masajului, cosmetologiei şi tratamentelor spa personalizate din cap până în picioare. Aici găseşti o noutate pe piaţa din România, terapia cu … peştii Garra Rufa.

Ce fac practic peştişorii?

Tratează, “mâncând” celulele de piele moartă, practic oferind un peeling, atât mecanic, cât şi enzimatic. În timpul “mesei”, peştii elibereazăo secreţie enzimatică şi dithranol, un component de bază al cremelor dermatologice, ce echilibrează PH-ul pielii şi ajută celulele să se regenereze mai repede decât în mod normal. Sunt o varietate de peşti ce trăiesc în izvoarele calde de lângă Kangal, un mic oraşel din Turcia.

Descoperiţi la începutul secolului XIX, aceşti peşti unici au fost remarcaţi pentru eficienţa lor în tratarea bolilor şi în îndepărtarea celulelor de piele moartă.

Eficienţa lor a fost probată şi în recuperarea cazurilor de traume musculare cât şi disfuncţionalităţi reumatice şi neurologice. După câteva sesiuni în bazinele speciale populate cu Garra Rufa, pânăşi în cele mai crunte boli precum psoriazisul, au fost văzute rezultate uimitoare.
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en