LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, November 19, 2017

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Internetul trage de partea sa un important jucator de pe piata de transport persoane, CFR Calatori lanseaza un nou serviciu – “Bilete CFR Online”.

Acesta ofera posibilitatea achizitionarii prin Internet, cu plata online, de bilete CFR pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide şi intercity, oricarui utilizator – persoana fizica sau juridica – care este inregistrat pe adresa web: www.cfrcalatori.ro.

Prin acest tip de serviciu se va economisi timp, evitandu-se aglomeratiile din statiile si agentiile CFR. Biletele cumparate online sunt nominale, iar calatorii se pot prezenta direct la tren cu tichetele tiparite la imprimanta sau cu “ID-ul biletelor” plus un act de identitate.

Aceste tichete se pot achizitiona oricand si oriunde in tara, 7 zile din 7, numai cu anticipatie intre 3 si 30 de zile, iar plata online se face prin card bancar, utilizand un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank.

Odata cu lansarea acestui serviciu, CFR Calatori activeaza si noua pagina web a companiei www.cfrcalatori.ro care va permite utilizarea rapida a serviciilor:

Bilete CFR Online si Rezervare Online (rezervări de locuri online in trafic intern pentru persoane fizice, fara plata pe loc a acestora), dar si accesarea facila a informatiilor despre ofertele si serviciile puse la dispozitia calatorilor.
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en