LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, September 23, 2021

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Internetul trage de partea sa un important jucator de pe piata de transport persoane, CFR Calatori lanseaza un nou serviciu – “Bilete CFR Online”.

Acesta ofera posibilitatea achizitionarii prin Internet, cu plata online, de bilete CFR pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide şi intercity, oricarui utilizator – persoana fizica sau juridica – care este inregistrat pe adresa web: www.cfrcalatori.ro.

Prin acest tip de serviciu se va economisi timp, evitandu-se aglomeratiile din statiile si agentiile CFR. Biletele cumparate online sunt nominale, iar calatorii se pot prezenta direct la tren cu tichetele tiparite la imprimanta sau cu “ID-ul biletelor” plus un act de identitate.

Aceste tichete se pot achizitiona oricand si oriunde in tara, 7 zile din 7, numai cu anticipatie intre 3 si 30 de zile, iar plata online se face prin card bancar, utilizand un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank.

Odata cu lansarea acestui serviciu, CFR Calatori activeaza si noua pagina web a companiei www.cfrcalatori.ro care va permite utilizarea rapida a serviciilor:

Bilete CFR Online si Rezervare Online (rezervări de locuri online in trafic intern pentru persoane fizice, fara plata pe loc a acestora), dar si accesarea facila a informatiilor despre ofertele si serviciile puse la dispozitia calatorilor.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT