Ce trebuie sa stii despre femei ca sa le dai gata in pat!

0

Chiar daca nu le poti citi gandurile, trebuie sa stii ca femeile sunt, uneori, previzibile. Iata cateva sfaturi!

E adevarat, femeile sunt diferite de barbati. Asa ca e clar ca unele lucruri potrivite barbatilor, nu sunt bune la femei. Barbatii ar putea sa spuna si ca femeile nu stiu ce vor. Asa ca, cel mai bine e sa subliniem ce NU vor partenerele voastre de sex si la ce e bine sa lucrati daca vreti sa va fie bine.

Igiena

Probabil ca e un lucru de bun simt, dar igiena, mai ales a zonei genitale, e vitala. Daca ai de gand sa faci sex, dupa o zi de munca in special, nu uita sa faci un dus.

Dl. Armasar

Cele mai multe femei sunt foarte sensibile la tehnicile de seductie ale barbatilor. Daca esti intr-un loc plin de frumuseti, incearca sa iti iei ochii de la alte decoltee si sa ii acorzi atentie partenerei tale. Asta daca mai vrei sa faci sex! Nu uita sa ii spui pe nume in timpul preludiului, dar ai grija sa fie cel corect, pentru ca s-ar putea sa ai necazuri grave.

Sparge rutina!

Asigura-te ca actiunile din timpul preludiului nu se repeta, ca nu folosesti mereu aceeasi pozittie si nu o saruti numai pe gat, de exemplu. Aminteste-ti ca exista numeroase zone erogene ale corpului. Chiar daca uneori ti se pare ca nu e plictisitoare aceeasi pozitie, mai schimb-o. Poate ei nu ii place!

Duritatea

Poate nu iti vine sa crezi, dar nu tuturor fetelor le place sexul dur. Asa ca nu uita sa ai grija cu anumite parti ale corpului, care sunt sensibile la gesturi bruste sau chiar atingeri. Daca ii place sexul dur, fii sigur ca iti va arata singura sau iti va spune.

Preludiul prea scurt

Studiile arata ca un preludiu satisfacator dureaza intre 7 si 13 minute. Ce se intampla daca nu reusesti sa ajungi in aceasta marja? Trebuie sa incerci sa iti infranezi dorintele si, mai ales ejacularea, pentru ca si partenera sa fie multumita de rezultat. Poti sa fii creativ si sa iti folosesti si degetele sau limba.

Preludiul prea lung

Multi barbati ar muta muntii din loc pentru asa ceva, dar femeilor nu le place intotdeauna sa dureze la nesfarsit… inceputul. Asta poate insemna la barbati prea multa masturbare, ceea ce ar insemna ca nu mai esti sensibil la excitare. Incearca sa nu mai faci sex singur!

Citeste mai multe pe www.intimatemedicine.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *