At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Găsiţi utilizatorii Yahoo! Messenger invizibili – News42day
16 July 2024

Găsiţi utilizatorii Yahoo! Messenger invizibili

0

În România Yahoo!Messenger este foarte la modă, fiind utilizat de cei mai mulţi dintre noi. În Europa în schimb am observat că alte instant messenger-uri au mai mult succes. Dar dacă la noi acesta este intervin şi probleme legate de el.

Sunt sigur că aveţi în listă utilizatori care stau invizibili şi cu care poate doriţi să conversaţi, să îi anunţaţi lucruri importante. Au existat de-alungul timpului mai multe variante de a face acest lucru, însă poate acum nu mai funcţionează. Totuşi creatorii români de software au găsit soluţia la această problemă: BuddyCheck.

Este un program comercial, care în mod normal costă 19.95$, dar dacă detectează sub Windows setările regionale Română/România, funcţionează nelimitat fără a fi nevoie de înregistrare. Dacă nu plătiţi şi nu aveţi setările române, după 10 zile nu mai funcţionează. Poate este o idee bună pentru alţi creatori de software, nu?

Singura limitare este că utilizatorul verificat trebuie să fie în lista de prieteni a contului de utilizator Yahoo! cu care vă autentificaţi în program. Ceea ce înseamnă că în timpul în care vă autentificaţi cu contul în BuddyCheck, veţi fi deautentificat(ă) din Yahoo!Messenger. E adevărat că la o listă de 200-300 de prieteni sau mai mare şi mai mulţi prieteni pe care îi verificaţi, este puţin cam greoi procesul. Totuşi BuddyCheck păstrează numele utilizatorilor autentificaţi şi după ce ieşiţi din contul Yahoo!.

Ce trebuie să faceţi? Descărcaţi programul de aici, instalaţi-l, apoi deschdeţi-l. Mergeţi în meniul “Accounts” unde prin Add/Edit introduceţi numele şi parola contului dumneavoastră Yahoo!, apoi din acelaşi meniu apăsaţi Connect. Din acelaşi meniu apăsaţi Import contacts pentru a prelua toţi prietenii din Yahoo! Messenger.

După verificarea întregii liste vă puteţi întoarce în Yahoo! Messenger şi acum ştiţi cine stă invizibil.

O altă parte bună a programului este că vă spune care cont de utilizator din listă nu mai este valabil, lucru important dacă aveţi foarte mulţi prieteni şi unii şi-au schimbat adresa.

Vă urez succes în a conversa cu prietenii… invizibili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *