At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Top 5 lucruri care încă nu s-au inventat – News42day
16 July 2024

Top 5 lucruri care încă nu s-au inventat

0

Lucruri banale ca pantalonii sau bricheta par fireşti pentru oamenii din secolul al XXI-lea. De multe ori însă nu realizăm că viaţa făra aceste lucruri aparent insignifiante ne-ar fi fost mult mai grea.

5. Berea care nu se trezeşte. Deşi băutura alcoolică denumită bere are doar 4 ingrediente naturale (drojdia de bere, malţ, hamei şi apa) a apărut acum 6000 de ani, până astăzi nici măcar nemţii nu au fabricat o bere care să nu-şi mai piardă acidul. Odată cu pierderea acidului, berea care sta desfacută mai mult pe masa îşi pierde şi gustul.

4. Bomboanele de ciocolată care nu îngraşă. Toată lumea adoră bomboanele. Din nefericire acestea conţin multe calorii şi îngraşă şi tocmai de aceea sunt evitate de către femeile care vor să-şi păstreze silueta.

3. Maşina timpului. Cine nu şi-ar dori să retrăiască cele mai frumoase momente din viaţa sa ori să cunoască viitorul. Acest lucru ar fi posibil doar dacă cineva ar inventa o maşina a timpului care să ne poarte atât în trecut cât şi în viitor.

2. Bancnota de 99 de bani. Aceasta inventie ar fi benefică atunci când mergem la cumparaturi mai aeles ca preţurile se termină în cifrele “99”. De obicei clienţii achită suma rotunda fără a mai aştepta restul, care intră în buzunarul vânzatorului. Poate că acea diferenţă pare mică, dar atunci când fiecare client plateşte o suma rotunda, la finalul lunii vânzatorul are parte de un câstig frumos.

1. Vaccinul împotriva cancerului şi al SIDEI. Deşi omenirea are leac pentru multe boli, cancerul şi SIDA au rămas printre maladiile care nu cunosc vindecarea. Anual, aproximativ un milion de oameni mor în întreaga lume din cauza SIDEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *