LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 20, 2021

Laurette plateste in natura

Laurette si-a dus zilele trecute autoturismul la spalat, de unde a plecat fara sa achite in bani serviciul primit, mulatra preferand sa plateasca in natura.

Abia ce si-a cumparat masina noua, un Dodge Caliber rosu, ca Laurette l-a si dus la spalatorie. Din fericire pentru ea, era imbracata ca si cand urma sa-si petreaca ziua la plaja, iar angajatii spalatoriei de pe Calea Calarasilor au cazut prada formelor apetisante ale mulatrei…

Sexoasa Laurette a trebuit sa se aplece doar de doua ori in portbagajul masinii, ca cei de la spalatorie au si uitat de bani… si au ales-o clienta anului!!!
Paparazzi eMulte au surpins momentul in care mulatra isi afisa posteriorul angajatilor de la spalatorie, fara sa stie ca acestia o sorb din priviri. “Deci sa mor, de nu imi vine sa sar pe ea”, se auzeau vorbele lor.

La final, Laurette a parasit spalatoria la volanul masinii fara sa plateasca, administratorul ajungand la concluzia ca a fost vorba de serviciu si contraserviciu, spalarea masinii fiind platita de Laurette prin defilarea ad-hoc pe care a facut-o prin fata salariatilor!Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT