Sms si Mesaje de dor si dragoste pentru persoana iubita

0

Daca ai nevoie de mesaje de dor sau mesaje de dragoste, inseamna ca persoana iubita este departe de tine sau poate nu este plecata decat pana la magazin sa cumpere ceva, dar atat de mult o iubesti, incat fiecare secunda fara ea ti se pare atat grea.

Mesaje de dor cu texte frumoase de dragoste pot fi trimise atunci cand nu sunteti langa iubit sau iubita si nu puteti sa ii alintati cu mangaieri tandre si dragastoase si trimitandu-le despartirea vi se va parea putin mai usor de suportat si va putea fi impartasita.

Daca sunteti certat sau plecat de langa persoana iubita, avem mai jos cateva mesaje cu texte frumoase, pe care le puteti trimite prin sms si sigur veti avea atinge coarda sensibila a sufletului cu ele. Aceste mesaje poti fi folosite si ca mesaje pentru impacare.

Mesajele de dor sunt cele mai frumoase cuvinte de iubire pe care le poti trimite sau spune celui de langa tine.

Astfel, doresc tuturor sa fie mereu indragostiti!

– Doi ochi plini de lacrimi. Un zambet fara farmec. O inima singura si o viata fara rost. Asa sunt eu fara tine. Imi lipsesti tare mult.

– Ma gandesc la tine asa cum un copil se gandeste la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii e dor omului de libertate. Te iubesc!

– Cand va bate vantul la fereastra ta, sa-ti aduci aminte de dragostea mea! Cand va bate vantul peste parul tau, sa-ti aduci aminte de numele meu!

– Atat de multe intrebari, dar atat de putine raspunsuri. Tot ce stiu cu adevarat este ca IMI E DOR DE TINE!

– Daca as planta o floare de cate ori ma gandesc la tine ar insemna sa merg printr-o gradina al carui capat nu l-as vedea niciodata.

– Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, cineva mi-a spus ca o ora are 60 de minute, cineva mi-a spus ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine este o eternitate.

– Intoarce-te la mine ca imi plange inima de dor…Intoarce-te la mine ca simt ca mor…Intoarce-te la mine pentru ca te iubesc enorm!

– Iti caut privirea in mii si mii de stele iti caut sarutul in mii si mii de petale iti caut suflarea in adierea vantului, iti caut atingerea in razele calde de soare…te caut…imi lipsesti!

– Cere-i soarelui sa nu rasara, pamantului sa nu se invarta, focului sa nu arda, poate toate astea le vei obtine, dar nu imi cere sa nu te mai iubesc.

– Inima mea plange cand nu esti langa ea. Pielea mi se usuca cand nu simte atingerea ta, sufletul te striga ca sa vii sa-l incalzesti, iar buzele mele tanjesc dupa sarutul tau.

– Cand soarele rasare printre nori, cand e frig, cand vantul bate si ploaia biciuie pamantul, eu la tine ma gandesc .

– Distanţa este de un lucru
care ne tine despartiti, dar tu vei ramane pentru totdeauna in inima mea!

– O zi fara iubire este o ca o zi fara viata. O zi fara tine este ca si cum as fi incetat sa mai exist.

– Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

– Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc…

– Sa visez un inger? Dar am deja un vis… si am si un inger… iar ingerul e visul meu… Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!

– Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine.

– Daca imi pierd buzele te sarut cu ochii, daca-mi pierd ochii te sarut cu inima, daca-mi pierd inima o gasesc sigur la tine.

– Fara tine… ratacesc la intamplare si toate cararile vietii imi sunt pustii… Fara tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Si dor si plecare… sunt Fara tine… Dragostea mea!!

– Sa vezi o lume intr-un fir de nisip si cerul intr-o salbatica floare, sa tii infinitul in causul palmei si eternitarea in fuga unei clipe…

– Vad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *