Mesaje haioase Paste – Sms si Urari funny – Paste Fericit!

0

Cele mai frumoase si mai hazlii mesaje, felicitari cu urari de bine pentru Sfintele Pasti le-am selectat pentru dvs.

Va urez Sarbatori haioase, sms-uri funny si un Paste Fericit!

– Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !
– Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT, sa ne ierte de pacat, iar noi
de EL de vom asculta, sus in cer cu EL vom sta, si-om zbura pe-a LUI aripa, ca sa nu ne fie frica. Amin!
– Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!
– Un iepuras cu botic alb…A venit la voi in prag…Sa va aduca un ou rosu…Care sa va umple cosul…Ciocniti?.. HRISTOS A INVIAT!
– Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
– In noaptea Invierii,cand clopotele bat din suflet noi va spunem: HRISTOS A INVIAT!!
– Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!
– Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit si Hristos A Inviat!
– Cu ocazia Sfintelor sarbatori pascale va doresc numai bine, fericire, un iepuras cat mai gustos si un an cat mai frumos
. Paste fericit!
– Sa-ti fie viata
pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…HRISTOS A INVIAT!
– Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbatori sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia zi dupa scriptura!!
– Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.
– Pe salcii verzi si flori de mar…Iisus Sa-ti intre-n casa…Sa-ti lase-n inima si-n gand…LUMINA PRETIOASA!
– Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari. Paste Fericit!
– Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!
– M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
– Primeste de la Iepuras un gand bun si multa sanatate
!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *