LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, July 30, 2021

George Clooney a angajat un spiritist pentru a vorbi cu porcul lui care a murit

George Clooney şi-a iubit atât de mult animalul de companie încât nu şi-a revenit nici acum de la moartea acestuia. Cuprins de dor, celebrul actor a apelat la serviciile unui spiritist pentru a intra în contact cu spiritul porcuşorului Max.

“Spiritistul mi-a spus că Max a dus o viaţă frumoasă alături de mine. Spiritul lui este foarte mulţumit şi uneori vine să mă vadă. Nu ştiu dacă mi-a spus adevărul, dar aşa îmi place să cred”, i-a mărturisit George Clooney unui prieten, potrivit femalefirst.co.uk.

Max a murit în 2006 în casa actorului, în timp ce acesta se afla în plin turneu de promovare a filmului “The Good German”, iar pierderea acestuia l-a devastat pe George. Porcul suferea de artrită şi era aproape orb. Acesta a trăit alături de George Clooney timp de 18 ani timp, iar uneori au împărţit acelaşi pat, după cum declara chiar actorul.

După pierderea celui pe care îl denumea “Max the star”, George a jurat că nu-şi va mai lua niciodată un alt porc care să-i fie animal de companie.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT