Mesaje de Buna Dimineata – Sms-uri de Buna Dimineata pentru persoana iubita

0

– Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!

– Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

– As vrea sa cred ca sunt o persoana matinala dar nu ma trezeam dimineata nici cand ma duceam la scoala
.

– Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

– Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine…Te Iubesc!

– Buna-Dimineata te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc ….de tine

– Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine… Se pare ca eu ma gandesc mai mult…. Buna dimineata!

– Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

– Esti trandafirul crescut din inima mea, promit sa fiu apa, aerul si pamantul de care ai nevoie. Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?

– Mesajul asta de dimineata nu vreau sa te trezeasca si sa te superi pe mine dar vroiam sa stii cat de mult te iubesc iubirea mea, esti viata mea!

– N-ai dreptul sa fii atat de frumoasa
, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data. Cum sa te uit? N-ai dreptul…

– Nu dau mesaje de dimineata doar asa ca n-am ce face dar as vrea sa ma scol numai la 12 si sa fac numai ce-mi place.

– O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata ingerasul meu
. Te iubesc din tot sufletul!

– O zi poate incepe fara un SMS de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi ? Tocmai m-am gandit !!!
– Poti sa-ti spun astazi Buna Dimineata si ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ?…Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea si tu esti dimineata mea.

– Soarele nu ar fi straluci, cerul nu ar fi senin si eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu. Buna Dimineata Iubirea Vietii Mele.

– Te iubesc ca-n prima zi cand raze de soare aurii cadeau usor purtate de vant asupra noastra pe Pamant. Te iubesc te voi iubi si chiar daca soarta ne va desparti iubirea noastra va sta acolo sus scrisa intr-o stea. Sa ai o zi frumoasa dragostea mea!

– Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

– Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

– Tu nu stii de mine… nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu… eu te privesc si nu-mi ajunge… te simt si nu ma satur… te am si te mai vreau. Buna dimineataaa!

– Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea – toate pentru tine. Buna dimineata si sa ai cea mai frumoasa zi!

– Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi de iubim !!!

– Cineva mi-a spus ca o ora dureaza 60 de minute shi un minut dureaza 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis k o secunda fara tine dureaza o vesnicie.

– Roua zorilor de mai, iti saruta buzele, si iti ureaza buna dimineata, soare!………maretia sa Luna, iti sopteste, dulci vorbe de iubire…..iti intinde inima mea in palma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *