Ghicit in palme, invata sa ghicesti in palma

0

Desi suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui D-zeu totusi avem lucrui care sunt diferite fata de cei ca noi, in acest sens sunt si palmele tale care pot fi ca o carte deschisa, daca stii sa interpretezi corect semnele desenate parca de mana destinului. Pe acesta linie cei de la revista “Libertatea pentru femei” ne explica cum sta treaba, in general, pentru ghicit se studiaza liniile palmei de la mtna sttnga, deoarece se considera ca nu sunt la fel de uzate ca acelea de la mana dreapta, folosita mai des in timpul activitatilor zilnice. in cazul in care tu iti folosesti mai des mtna sttnga, poti analiza liniile de la mtna dreapta. Acestea iti permit sa vezi atat trecutul, cat si viitorul.

4109-175435-m4Linia destinului

• Daca linia destinului se uneste cu alte linii
Ai avut, ai sau vei avea mult noroc in viata

. Daca linia destinului este ramificata, inseamna prestigiu, bogatie si o casnicie norocoasa. Daca se finalizeaza in dreptul degetului inelar, inseamna succes in casnicie si in relatiile familiale.

• Daca linia destinului este intrerupta
Norocul in viata ta va aparea intermitent. Vei traversa anumite perioade mai dificile, dupa care norocul iti va surtde. Asadar, vei avea parte in viata de multe suisuri si cobortsuri. Profita de oportunitatile care ti se ivesc, astfel inctt sa compensezi lipsurile de mai tarziu.

• Daca linia destinului este dreapta
Ai noroc cu carul! Viata ta va fi lipsita de obstacole. Ai sansa de a intalni persoane care te vor ajuta mult in actiunile tale, asadar vei obtine tot ceea ce iti doresti.

4109-175433-m2Linia vietii

• Daca linia vietii este lunga si puternic vizibila
Esti o persoana sanatoasa si vei avea o viata lunga. Este posibil sa fi avut o copilarie dura, in timpul careia ai invatat cum sa solutionezi mai bine conflictele care ti s-au ivit in cale. Toate experientele pe care le-ai trait si pe care le vei trai sunt la intensitate maxima. Nu-ti este deloc usor sa accepti infrtngerea. Fara indoiala, esti o fire vesela.

• Daca linia vietii este scurta si puternic vizibila
Asta nu inseamna ca vei trai putin. Esti o persoana cu personalitate, distractiva si usor extravaganta. Adori petrecerile, calatoriile si iti place sa experimentezi. Esti o fire schimbatoare, iar in unele situatii, nu te recunosti nici tu.

• Daca linia vietii este lunga si greu vizibila
Esti o fire vulnerabila, predispusa imbolnavirilor dese. Iei decizii pripite si rar duci un lucru la bun sfarsit. iti vine greu sa te adaptezi cerintelor superiorilor. Relatiile cu sexul opus sunt bune. iti place compania celorlalti.

4109-175434-m3Linia capului

• Daca linia capului este scurta
Ai dificultati de concentrare. Daca linia capului este si scurta, si dreapta, inseamna ca vei trece prin pasiuni amoroase marcate de gelozie. Te preocupa in special problemele legate de finante si serviciu.

• Daca linia este lunga
Esti o persoana inteligenta, cu o ampla gama de activitati intelectuale. Posezi o mare flexibilitate mentala si emotionala. Ai o memorie si o capacitate de concentrare foarte bune. Daca linia capului se uneste cu cea a vietii, atunci inseamna ca esti si o persoana foarte sensibila emotional.

4109-175436-m5Linia inimii

• Daca linia inimii este scurta
Esti o persoana echilibrata emotional. Fire generoasa, iti place sa fii simpatizata de cei din jur, pe care ii ajuti la nevoie. Ai sau vei avea o relatie de iubire stabila si de lunga durata.

• Daca linia inimii se uneste prin intermediul altei linii cu cea a vietii
Te adaptezi cu usurinta oricarei situatii, deoarece beneficiezi de resursele necesare. Daca linia care uneste linia inimii cu cea a vietii este dreapta, inseamna ca esti o fire indrazneata, genul de femeie care isi alege ea partenerul si nu invers. Daca linia care uneste linia inimii cu cea a vietii este curbata, atunci inseamna ca esti o fire timida, care are nevoie sa fie cucerita. Daca linia inimii este foarte aproape de podul palmei, atunci vei avea parte de multe relatii sentimentale. in cazul in care linia inimii este mai departata de podul palmei, inseamna ca vei avea dificultati in a-ti gasi sufletul pereche.

• Daca linia inimii este intrerupta intr-un punct
Esti nestatornica in dragoste. Relatiile de prietenie si cele amoroase sunt pe primul plan in viata ta. iti trebuie mult tact pentru a putea avea un partener stabil.

• Daca linia inimii este lunga, neintrerupta si pronuntata
Acest lucru denota loialitate fata de partenerul de cuplu si, in general, un suflet bun. Persoanele care au o astfel de linie au o fire pasionala. via Libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *