In ultima vreme au aparut noi posibilitati de modificare a profilului de hi5 prin intermediul introducerii unor coduri in sectiunea “Particularizare profil” al carui link apare in locul link-ului “Elimina aspect” dupa ce dati click pe acesta. Modificarile care se pot face:

In acest generator de aspect hi5 (ACUM SI IN LIMBA ROMANA) veti gasi toate optiunile speciale care exista pe internet la ora actuala, putand sa va folositi de aceste optiuni separat, sau sa creati un aspect complet. Veti gasi aici absolut toate chestiile marfa pe care le au alte aspecte gata facute, de la text la imagini si toate cele, insa necesita foarte multa rabdare.. si timp.

De cand s-a modificat Hi5-ul, nu se mai pot introduce coduri in “Despre mine” ceea ce ne afecteaza fiindca trebuie sa cream noi un aspect cap-coada, doar daca nu cumva puneti doar o poza sau o culoare la background si ati terminat povestea dar nu o sa arate chiar asa de bine.

– Cum puteti adauga aspectul oficial de profil hi5 care va place in generatorul de aspect, pe langa setarile celelalte legate de avatar, prieteni etc. pe care le-ati facut sau vreti sa le faceti?

Incepeti luand-o de la capat cu primul meniu “Profile body“. Aici veti avea nevoie de un “Background image” adica de imaginea de fundal.

Cum o obtineti. Trebuie sa aveti doua taburi deschise la browser-ul vostru de internet, unul cu profilul vostru de hi5 la care puneti aspectul care va place (aspectele pe care le-ati avut le gasiti la “Preferatele mele” din pagina de adaugare a aspectelor), sau profilul altcuiva care are un aspect frumos. Al doilea tab (fila) cu generatorul.

Pentru a copia imaginea de fundal a aspectului in generator trebuie sa dati click dreapta pe ea si sa alegeti optiunea “Vezi imaginea de fundal” daca aveti meniu in romana, daca e in engleza va fi ceva de genul “View background image”. Va aparea poza si ii copiati link-ul de sus, din bara de navigare, in generator la “By URL”.

Pe langa aceasta imagine de fundal, pe care apropo, o puteti lua si din Gallery din generator daca va place vreouna de acolo, mai este imaginea din spatele scrisului si a avatarului pe care o puteti copia din profil tot cu click dreapta pe ea si “vezi imaginea de fundal”, si ii luati link-ul si il introduceti la “User detailes”-”Body-Appearance”-”Background”-”Background image By URL”.

De asemenea sub imaginea aceasta mare mai este o imagine mai mica, se numeste “Footer” si o gasiti la meniul acela, la “Background”. O copiati si pe aceea din profil. Faceti la fel la toate sectiunile (meniurile), schimband header, body si footer background prin procedeul cu click dreapta de care v-am zis. Ca sa vedeti pe unde vine imaginea respectiva in generator dati click sus la “Background color” si selectati culoarea rosie apoi dati un preview. Locul unde vine imaginea respectiva va fi rosu, si va uitati la voi in profil ce poza aveti in locul ala si o copiati dand click dreapta pe ea, selectand optiunea “vezi imaginea de fundal” (view background image) si copiindu-i URL-ul.

De asemenea aruncati o privire si pe la submeniul “Text” si “Links” ca sa puneti culoarea si caracteristicile textelor din profil. Dati preview tot timpul ca sa vedeti ce faceti acolo si cand terminati dati un “save configs to a file” in caz ca vreti sa mai schimbati cate ceva mai tarziu, si apoi Generate ca sa luati codul sa il bagati in “Particularizare profil”.

Modificarea dimensiunilor pozei de la avatar astfel incat sa fie mai mare, sa se miste sau sa se schimbe la trecerea cursorului mouse-ului peste ea.

Daca vreti sa va faceti doar poza mare la avatar dati click aici.

In primul rand aveti nevoie de poza pe care vreti sa o puneti la avatarul profilului. Cautati pe net sau daca aveti o poza cu voi in calculator o incarcati pe Photobucket, unde, daca va faceti cont, o puteti edita. Este foarte important sa ii dati un “resize” adica sa o redimensionati facand-o mai mica pentru ca voi la profil nu puneti chiar o imagine cat toata pagina.. ii dati dimensiunea care va trebuie. Daca poza e mare si voi puneti dimensiunea mai mica la avatarul profilului atunci va aparea doar o parte din poza, sau invers, daca poza e mica si voi puneti dimensiune mai mare va aparea poza neclara.. trebuie sa fie dimensiunea avatarului exact cat dimensiunea pozei. Dupa ce terminati de editat, o salvati (daca aveti rezolutia mica la monitor va trebui sa dati un fullscreen “F11 /vizualizare pe tot ecranul” ca sa va apara butonul de save) , si dati un click pe ea in album ca sa o vedeti.

Veti observa in dreapta ei doua casete, una “Image link code” de unde va trebuie Direct link, acesta fiind url-ul imaginii, iar in a doua caseta, “Image info” gasiti dimensiunea ei notata acolo cu “Resolution”. Astea doua va trebuie.

Daca vreti o poza care sa “se miste” intrati pe Picasion. Dupa cum veti observa cand intrati pe aceasta pagina, aveti posibilitatea de a incarca mai multe poze deodata, patru la numar daca dati click pe link-ul “Add one more picture”.

In momentul in care incarcati mai mult de o poza selectandu-le cu “Rasfoire” (Browse) si dand click pe butonul “Create animation” acele poze vor aparea intr-una singura. Inainte de a da “Create animation” veti observa sus doua campuri, unul “Size” care indica marimea pe care o va avea poza, si campul “Speed” care indica viteza cu care se vor roti pozele daca ati incarcat mai mult de una.

Dupa ce ati incarcat pozele va aparea imaginea care se misca si sub ea doua campuri, primul din ele (Image URL) fiind cel care v-ar trebui, insa e mai bine sa va salvati poza in calculator si sa o incarcati direct pe Photobucket ca sa nu aveti probleme. Tot din pagina asta dati click dreapta pe imaginea rezultata in urma incarcarii pozelor si alegeti ultima optiune: “Proprietati”. Se va deschide o fereastra mica cu detaliile pozei, aici va uitati la dimensiune (de exemplu: 300px × 412px) si o tineti minte, sau lasati fereastra deschisa.

Acum ca avem poza, intrati in generatorul acesta si asteptati un pic pana se incarca apoi dati click pe butonul “Click here to start“. Va uitati sus, la meniuri si alegeti “User detailes” apoi dati click in stanga pe “Body-Sections” si alegeti “Left content”.

Avem asa: sub “Edit your profile picture” dimensiunea pozei, acel “Resolution” din photobucket sau cea pe care ati luat-o din proprietatile imaginii; se baga primul numar sus, si al doilea in casuta de jos. Daca nu introduceti aceasta dimensiune se poate ca aceasta imagine de avatar sa nu se vada clara sau toata. Apoi Link-ul Direct (url-ul) imaginii il bagati la “Replace Profile Photo – By URL” bifand si casuta alba din fata optiunii.

Langa “Edit your profile picture” este o optiune pe care daca o bifati va aparea o alta imagine cand va trece cursorul peste avatarul profilului vostru. Are si aceasta tot asa dimensiunea ei, si spatiul pentru link la “Alternate image when mouse is over”.

Photo’s Border:” aplica o rama simpla avatarului, px este grosimea ei, apoi tipul si apoi selectati culoarea dand click pe paleta aceea de culori. Ca sa vedeti ce ati facut dati click jos pe butonul “Preview profile”.

Tot aici se mai gasesc si optiunile:

bullet.gif “Remove these links:” care ascunde link-urile pe care le bifati, penultima fiind pentru a ascunde toate link-urile de sub poza iar ultima pentru a ascunde iconitele din dreptul fiecaruia. Nu va recomand sa le bifati fiindca nu le veti mai vedea nici voi si nu o sa va mai puteti folosi de ele cand vreti sa editati ceva prin profil.

bullet.gif Optiunea “Replace link icons (20×20)” schimba iconitele din dreptul linkurilor de sub avatar cu o poza cu dimensiunea de 20×20 pixeli. Atat trebuie sa aiba poza, nu mai mult. De exemplu, pe profilul meu aceste iconite le-am schimbat cu inimioarele acelea albastre.

bullet.gif Optiunile de la “Make links into buttons” sunt pentru a inlocui link-urile de sub avatar cu imagini de 163×27, prima este cea care se vede si a doua este cea care se vede la trecerea cursorului peste ele.

Puteti alege pozele acestea si oricare altele si din Galeria de poze a generatorului, dand click pe butonul “Open gallery”, unde exista.

– De asemenea tot pentru sectiunea aceasta mai sunt si optiunile din stanga:

bullet.gif “Header” se refera la bara cu numele vostru si vizualizarile. In “Main tweaks” puteti sterge cu totul bara aceasta bifand prima optiune, bifand-o pe a doua stergeti doar numele, cu a treia stergeti cuvantul ala “Profil” de langa numele vostruiar cu ultima optiune bifata se sterg vizualizarile.

“Background” schimba fundalul acestei bare, “Text” schimba caracteristicile textului, de exemplu daca vreti ca numele vostru sa apara pe centru sau cumva, si “Hover” este pentru a schimba poza de fundal si caracteristicile textului atunci cand trece cursorul mouse-ului peste bara. Ca sa mearga trebuie sa bifatimai intai a doua optiune “Activate effects […]“

bullet.gif “Navigation” se refera la bara aceea de sub numele vostru, cea cu link-uril profil, jurnal etc. Din Main tweaks daca bifati prima optiune stergeti bara cu totul, daca bifati la a doua optiune stergeti doar din link-urile care apar acolo si nu va trebuie. “Make links into buttons” pune in spatele link-urilor o imagine pe care o puteti incarca voi sau o puteti alege din Galeria generatorului. Urmatoarea optiune se refera la imaginea care vreti sa apara atunci cand este cursorul pe unul din link-uri.

“Background” se refera la fundalul barei, iar “Links” la caracteristicile textelor, de exemplu daca vreti sa apara scrise pe centru etc, iar “Hover” este pentru caracteristicile textelor cand e cursorul pe ele.

bullet.gif Intrand in “Body Sections” – “Main tweaks” puteti sterge sectiunea de sus din stanga (cea cu avatarul), cea din mijoc (adica cea cu detaliile) si cea din dreapta (adica cea cu statisticile). Tot aici le puteti inversa intre ele, insa aceasta optiune merge doar cu Internet Explorer.

Dand click pe “center content” din partea stanga puteti schimba iconita de “online”, puteti sterge statusul, textul ca sunteti online, adresa de hi5 si link-ul de langa ea “trimite-o prietenilor tai”, sau toate detaliile, ori decat etichetele, adica textele “oras, data nasterii” etc.

Dand click pe “right content” puteti personaliza statisticile, fundal si imagine simpla si atunci cand trece cursourl peste ele, puteti sterge titlul, barile sau doar textele de la statistici. De asemenea aici puteti sterge sau modifica si informatiile de contact sau intrarile de jurnal.

divider01.GIF

Jucati-va prin ele, vedeti ce va convine si ce nu, dand “preview profile” si cand terminati dati click pe butonul “Generate skin’s code” iar codul pe care vi-l da il introduceti la “Despre mine”, in profilul vostru.

avatare-animate-41.gifEste indicat si sa va salvati configurarile dand click pe link-ul “Save configs to a file” si apoi pe “Download configs file”. Astfel cand veti vrea sa mai faceti modificari nu va trebui sa o luati de la zero.

Daca vreti sa modificati tot acum si alte optiuni cititi in continuare. Toate aceste optiuni trebuie sa fie intr-un singur cod, nu merg in coduri separate.

– Modificarea comentariilor astfel incat sa fie ascunse si sa apara doar cand este cursorul pe ele, a scrisului si a dimensiunii lor, si modificarea pozei prietenilor care comenteaza

Intrati in generatorul acesta (pentru cei care nu au intrat deja) si asteptati un pic pana se incarca apoi dati click pe butonul “Click here to start”. Va uitati sus, la meniuri si alegeti “Comments”. In stanga avem mai multe optiuni:

bullet.gif “Main Tweaks” unde prima optiune daca este bifata ascunde toata sectiunea de comentarii. Recomand sa bifati de aici doar: Hide messages si Expand comments on mouse over.

bullet.gif A doua optiune din stanga este “Friends pictures” si se refera la pozele celor care lasa comentarii. In partea de sus este dimensiunea in px, apoi rama pozelor si daca vreti sa fie transparente alegeti un procent de acolo.

In partea de jos este “Mouse over effect for friends pictures” adica o imagine care sa apara atunci cand este cursorul mouse-ului pe poza prietenului respectiv. Tot asa cu rama si poza asta. Daca nu vreti ca poza prietenului care lasa comentariul sa fie afisata, si sa apara doar cand puneti cursorul pe ea, bifati optiunea “The friend’s own photo is shown by default”.

bullet.gif A treia optiune este “Writing field” si de aici puteti schimba caseta aceea in care cineva scrie cand lasa un mesaj. Ii puteti schimba culoarea de fundal, sau ii puteti pune o poza pe fundal si puteti schimba caracteristicile textului pe care il scrie cel care lasa comentariul.

bullet.gif La “Appearance”, in stanga, “Body” este sectiunea care ne intereseaza, mai exact imaginea de fundal a comentariilor (Background), caracteristicile textului si a link-urilor simple (Text) si atunci cand sunt sub cursor (Hover).

Din nou va folositi de butonul “Preview my profile” de jos pentru a va da seama ce faceti pe acolo ;)) Daca atat ati vrut dati click pe “Generate skin’s code” si copiati codul in “Despre mine” sau cititi in continuare ca sa modificati si alte optiuni.

– Modificarea pozelor prietenilor astfel incat sa apara o alta imagine in dreptul lor si poza originala sa apara doar la trecerea cursorului mouse-ului peste ea.

Intrati in generatorul acesta (pentru cei care nu au intrat deja) si asteptati un pic pana se incarca apoi dati click pe butonul “Click here to start”. Va uitati sus, la meniuri si alegeti “Top friends” apoi din stanga dati click pe “Main Tweaks”.

Prima optiune ascunde(sterge) toata sectiunea aceasta cu prieteni, a doua (Mouse over effect) este cea care ne intereseaza. Optiunea “Alternate image for Top Friends (max 80×80)” este cea cu imaginea care va aparea in locul pozelor prietenilor pana cand va fi cursorul pe ele, daca este selectata optiunea “The friend’s own photo is shown on mouse over”, daca e selectata cealalta optiune aceasta imagine pe care o puneti va aparea doar cand este cursorul pe poza prietenului.

“Width and Height of hover image” reprezinta dimensiunea pozelor prietenilor. Nu se pot face mai mari aceste poze, se pot doar micsora pana la 50px. Urmatoarele doua optiuni sunt pentru rama imaginii, si pentru efectul de transparenta al acesteia.

Imagini bune de pus peste pozele prietenilor gasiti aici, sau in Galeria generatorului. De asemenea puteti sa nu puneti nicio imagine care sa acopere poza prietenilor astfel fiind ascunsi pana la trecerea cursorului peste ei.

Jos de tot sunt si doua optiuni, una “Hide friend names” care sterge numele prietenilor, si a doua “Remove the ‘find friends’ text” care sterge link-ul ala “gaseste prieteni cu importatorul…”

Din nou va folositi de butonul “Preview my profile” de jos pentru a va da seama ce faceti pe acolo ;)) Daca atat ati vrut dati click pe butonul “Generate skin’s code” si copiati codul in “Despre mine” sau cititi in continuare ca sa modificati si alte optiuni.

divider01.GIF

bullet.gif De asemenea mai exista un tool pentru crearea de “Prieteni buni” in sectiunea “Despre mine” sau “Interese”. Se gaseste la adresa aceasta si consta in introducerea numelui, adresei hi5 si a url-ului pozei prietenilor. Dupa ce ii adaugati pe toti dati “Preview” si copiati codul care vi se da intr-una din sectiunile respective.

– Modificarea barei gri de sus, cea cu logo-ul hi5, inlocuirea acestuia si modificarea sau ascunderea link-urilor. Introducerea unei imagini mari inaintea profilului.

Intrati in generatorul acesta (pentru cei care nu au intrat deja) si asteptati un pic pana se incarca apoi dati click pe butonul “Click here to start”. Va uitati sus, la meniuri si alegeti “Control header” apoi din stanga dati click pe “Main Tweaks”.

bullet.gif Optiunea “Change hi5 logo image” este cea pentru schimbarea logo-ului hi5 cu o alta poza dar trebuie sa o redimensionati la marimea de 40×40 pixeli ca sa se vada bine.

bullet.gif Restul optiunilor “Navigation links background” este cea pentru schimbarea fundalului barei, iar din celelalte prima este pentru stergerea logo-ului hi5, si atentie sa nu o selectati pe cea “Remove login control links” ca nu o sa mai aveti de unde sa dati log in si log out cand va aflati in profilul vostru.

In stanga, dand click pe butonul “Appearance” puteti schimba caracteristicile textelor si link-urilor din aceasta portiune.

Introducerea unei imagini mari inaintea paginii de hi5 (un banner de intampinare) se face apasand in stanga butonul “Big header image”. Aceasta imagine care va fi introdusa va trebui sa aiba dimensiunea de 975x… iar aceasta caracteristica activata va reseta setarile pe care le facurati in Main Tweaks barei gri.

Din nou va folositi de butonul “Preview my profile” de jos pentru a va da seama ce faceti pe acolo ;)) Daca atat ati vrut dati click pe butonul “Generate skin’s code” si copiati codul in “Despre mine” sau cititi in continuare ca sa modificati si alte optiuni.

– Modificarea fundalului, a tipului scrisului, a barei de scroll si a cursorului din profil.

Modificarea acestor sectiuni se face tot in generatorul acesta dand click pe Start, si selectand de sus meniul “Profile body”. Vor aparea in partea stanga trei optiuni:

bullet.gif Sectiunea “Background” schimba fundalul profilului. Prima optiune este pentru a schimba tipul scrisului din profilul vostru. Apoi optiunea “Background Color” schimba culoarea de fundal iar “Background Image” introduce o imagine pe fundalul profilului vostru. Poate fi o poza cu voi sau orice altceva. Din urmatoarea optiune selectati modul in care vreti sa se repete, cum sa fie alineata, si daca vreti sa stea fixa cand dati scroll pe pagina.

bullet.gif Sectiunea “Scrollbar” se refera la modificarea culorilor pe care le are bara aceea de navigare in sus si in jos a profilului. Este o imagine acolo care va arata exact care sunt fiecare. Aceasta optiune merge doar cu Internet Explorer sau cu Opera.

bullet.gif Sectiunea “Cursor” modifica sageata aceea a cursorului. Prima se refera la acea sageata care apare in mod normal, a doua la dunga aceea care apare cand cursorul este pe un text iar a treia se refera la manuta aia care alege un link. Puteti selecta un cursor auto, sau puteti introduce url-ul unei poze mici care sa apara ca si cursor.

bullet.gif Sectiunea “Effect” aplica un efect pozelor din profil, dar care se vede doar pe Internet Explorer. Cei care intra la voi pe profil cu alte navigatoare nu vor vedea efectul ales de voi.

– Stergerea sectiunii “Despre mine”, a “Educatiei”, “Interese” si modificarea scrisului

Stergerea sectiunii “Despre mine” se face intrand in generatorul acesta la “About me”-”Main tweaks” si bifand prima optiune. Bifand a doua optiune stergeti “Educatia” adica aceea cu scolile. Centrarea scrisului din aceasta sectiune se face din optiunea “Body” din stanga, unde puteti schimba fundalul sectiunii acesteia, caracteristicile textelor, ale link-urilor si ale link-urilor cand sunt sub cursorul mouse-ului (Hover).

Stergerea sectiunii “Interese” se face dand click pe meniul “Interests”-”Main tweaks” si bifand “Remove this section”. Modificarea scrisului, fundalului, link-urilor din aceasta sectiune se face tot dand click in stanga pe “Body”.

– Modificarea albumelor cu fotografii sau stergerea lor

Albumele cu fotografii se gasesc in meniul “Photo albums”, unde daca dati click pe “Main tweaks” si bifati prima optiune stergeti aceasta sectiune. Daca vreti sa o modificati, puteti pune o poza care sa apara peste ele sau care sa apara doar cand sunt sub cursorul mouse-ului, la optiunea “Mouse over effect” sau le puteti pune o imagine de fundal care sa apara ca un fel de coperta cu ajutorul optiunii “Another book effect background”.

Bifand penultima optiune anulati efectul asta de coperta de carte, iar daca bifati ultima optiune stergeti numele albumelor.

– Modificarea sectiunii de “Five” din profil

Se face selectand meniul “Fives”-”Main tweaks”. Puteti sterge aceasta sectiune daca bifati prima optiune, sau le puteti schimba imaginea de fundal cu ajutorul celei de-a doua optiuni iar apoi puteti opta pentru afisarea patratului de la fives intotdeauna, doar cand e mouse-ul pe el, sau invers, sa fie afisat doar cand e sub cursorul mouse-ului.

Urmatoarea optiune este cea de aplicare a unui efect de transparenta acestoraiar ultima optiune este de a permite afisarea doar a primei linii de fives.

– Modificarea celorlalte sectiuni din profil

Se face intrand in generatorul acesta si alegand din meniuri “Other sections”-”Main tweaks”. De aici puteti sterge caseta de prieteni comuni, cea de update-uri, cea de grupuri, Jurnalul sau doar sa il modificati in asa fel incat scrisul sa apara dupa imagine, si tot de aici se pot sterge si widgeturile si aplicatiile.

Intrand in meniul “Other tweaks” si alegand “Options” veti gasi mai multe optiuni pentru profilul vostru legate de:

bullet.gifContinut. La acest paragraf puteti sterge intreaga parte stanga sau dreapta a profilului vostru, puteti centra scrisul care mai ramane sau il puteti intinde pe toata pagina. Puteti inversa sectiunile cu ajutorul “Switch content columns” adica va aparea “Despre mine” in dreapta si prietenii in stanga.

“Hide all flash elements (like imeem music)” bifata ascunde elementele flash de pe pagina, cum ar fi player-ul de muzica de pe imeem iar urmatoarea optiune ascunde tot continutul profilului si il afiseaza doar la trecerea cursorului peste sectiuni.

bullet.gifClean up este pentru curatenie. De aici puteti sterge casetele de atentionare din partea hi5-ului (cele galbene si cele albastre) si elementele mici ale profilului precum separatoare, imaginea de jos, borduri etc.

divider01.GIF

Dati mereu “Preview” ca sa vedeti ce faceti acolo. Cand terminati dati “Save configs to a file” daca vreti sa mai lucrati si alta data la acest cod.. la inceput dupa ce dati “Click to get started”, prima pagina care apare este pentru a incarca setarile astea. Daca dati save o sa apara un link de download a lor jos. Dupa, dati click jos in dreapta, pe butonul “Generate skin’s code..”.

Copiati codul pe care il primiti in sectiunea “Despre mine” editand informatiile de baza ale profilului vostru. Daca nu merge bine, copiati codul pe care vi-l da in campul de la “Particularizare profil”. Trebuie sa dati “elimina aspect”, in locul lui o sa apara “particularizare profil”, dati click acolo, introduceti codul, salvati si pe urma va puneti iar aspectul pe care l-ati avut (il gasiti la “Preferatele mele”).

IMBOLURIAm vazut ca multi au obiceiul de a-si decora statusul sau textele cu anumite simboluri. Iata cateva pe care le puteti copia (copy-paste):

ﻵ (̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅̅_̅_̅_̲̅K̲̅E̲̅N̲̅T̲̲̲̲̅̅̅̅̅_̅_̅_̅_̅()ڪے ¤ ¥ § ¦ Ω Ψ Φ Ж ж ۞ ۩ ۝ † ‡ ‍ ₪ ℓ ⌂ ◙ ░ ▌ █ ▄ ▀ ◘ ● ○ ◊ ◄ ▼ ► ▲ ▬ ▫ ▪ □ ■ ▓ ▒ ◦ ☺ ☻ ☼ ♀ ♂ ♠ ♣ ♥ ♦ ♪ ♫ 雅 清 » غ ○ ª ஜ »๏« ∂Đ Ϋ ღ ڪے ◕ ▀▄ ╬ ڪ ● ξ ß ą ﴾͡๏̯͡๏﴿ ╰╮ ╰ ╮ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ﻉ√٥ﺎ ╰☆╮ ¨˜¨˜”°º• ღ♥•º°”˜¨ ¨˜”°º•♥ღ ™ ℜ σ β∈®⊥ ⇒β∉stε θ ρrψπΤ≡s∀ m¥cα ηα أفضل حلم في ΐℓ ε ڲ • ₣ ∩ © Ø ∩ └┐ ª ß έ š š Š Š Ÿ œ œ Œ ™ € ‚‘ ’ „ “ ” ‹ › ˆ ˜… – — • ‰ ƒ ′ ″ “ ∼ − ‾ ⁄ / α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ ς σ τ υ φ χ ψ ω Γ Δ Θ Ι Κ Λ Ξ Ο Π Ρ Σ Σ Φ Ψ Ω √ ∞ ≥ ≤ ≠ ≡ ≈ ∼ ∧ ∨ ∩ ∪ ⊂ ⊆ ⊃ ⊇ ∈ ∋ ∃ ∀ ⊕ ↑ ↓ ← → ↔ ⇒ ⇔ ∠ ⊥ ∂ ∏ ∑ ∫ ∝ ∴ ″ ′ ◊ ∇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *