ADTrade zguduie piata publicitatii online

0

ADTrade Consulting lanseaza prima retea de afiliere din Romania: www.ADTrade.ro – cea mai eficienta cale pentru posesorii de web site-uri de a obtine profit maxim din publicitatea online.


www.ADTrade.ro aduce avantaje competitive fata de sistemul clasic de publicitate online punand accent pe o colaborare permanenta cu partenerii: tu alegi campaniile care se potrivesc site-ului tau si modalitatea de promovare, tu ai suport 24 din 7, tu te bucuri de tehnologie de monitorizare in timp real.

In plus, ai parte de advertiseri de calitate cu o gama larga de campanii publicitare unice (CPA, CPS, CPC) pentru ca prima retea de afiliere ADTrade.ro se lanseaza cu misiunea ca tu sa ai comisioane maxime si modalitati de plata cat mai flexibile. Toate datele sunt procesate in timp real folosind cel mai performant software din domeniu, DirectTrack.

Ca advertiser in reteaua Adtrade principala noutate este ca acum nu mai este cazul sa platesti pentru click-uri sau afisari, prin intermediul campaniilor de tip CPA (cost per action) si CPS (cost per sale) nu iti asumi cheltuieli inutile, platesti doar pentru rezultate.

ADTrade

Afilierea presupune 2 pasi simpli: te inscrii ca partener ADTrade.ro si astepti maxim 48 de ore pentru ca site-ul tau sa fie verificat de catre un administrator pentru a fi validat . Din acest moment ai acces la toate campaniile disponibile si comisioanele aferente.

Lansarea Retelei de afiliere ADTrade, vine in intampinarea nevoii de intermediere a publicitatii pe piata online Romaneaca. Este un concept nou si unic in Romania menit sa eficientizeze promovarea online si intermedierea de publicitate, fiind de altfel un sistem ce aduce castiguri considerabile tuturor partilor implicate (advertiseri si webmasteri).

Adrian Danila
ADTRade Consulting SRL
Telefon: 0745 579555
Email: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.adtrade.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *