LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Aplicatiile conteaza !

Un nou trend pe piata dispozitivelor mobile se contureaza datorita faptului ca utilizatorii, atunci cand vor sa-si cumpere un telefon nou, nu prea mai sunt fascinati de specificatiile tehnice. Ei se gandesc mai mult la numarul si pretul aplicatiilor pe care le pot instala dupa achizitie.

La Barcelona Nokia va lansa un magazin virtual de unde utilizatorii Nokia cu sistem de operare Symbian vor putea achizitiona aplicatii pentru telefoanele lor dintr-un magazin online similar cu Apple iTunes – App Store.

Si Microsoft intentioneaza sa ofere noi programe si servicii pentru telefoanele mobile, inclusiv un “bazar online” pentru aplicatii software. Serviciul MyPhone, destinat utilizatorilor de telefoane mobile cu sistemul de operare Windows Mobile va permite backup-ul datelor detinute pe mobil intr-un spatiu virtual incluzand date precum SMS-uri, evenimentele din calendar, e-mail-uri, imagini, fotografii si documente. Pentru inceput, serviciul va fi accesibil unui numar limitat de utilizatori.

De asemenea Microsoft va lansa in curand ultima versiune a Windows Mobile, numita Windows Mobile 6.5 care, potrivit surselor, va avea “o interfata mult mai sofisticata”. Cota de piata la nivel mondial a Microsoft pe segmentul de smartphone-uri a crescut in 2008 cu 13,3% fata de 11% in anul anterior, insa Apple si-a triplat cota de piata de la 3% la 9%, in aceeasi perioada,“Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea.”
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te