19 July 2024

Milionarul englez, nervos pe seicul Max

0

In excursia organizata de ziua lui in Emirate, britanicul Oliver Morley a avut parte de o intalnire dezagreabila, din punctul sau de vedere, cu seicul Mohamed Al Habtor, zis Max. Milionarul englez a realizat ca intre printul arab si actuala sa iubita, componenta trupei Trident, a existat o poveste, lucru care l-a enervat si l-a determinat sa ia masuri, izolandu-le pe fetele din grupul sau de Max si anturajul lui.

Noul iubit al Loredanei de la Trident, milionarul englez Oliver Morley, este un tip cu personalitate si mult fler. In vacanta organizata de el cu ocazia zilei sale de nastere, in Dubai, in urma cu aproape doua saptamani, britanicul a avut parte de o revelatie nu tocmai placuta, care l-a indispus pret de cateva minute.

Grupul lui Morley, din care faceau parte Loredana si amicele ei, Monica Munteanu, Roxana Butnaru si Cristina, precum si prietenii lui, s-a intalnit cu seicul Mohamed Al Habtor, zis Max, binecunoscut si in viata de noapte a Bucurestiului.

Doar cateva clipe au fost suficiente pentru ca englezul sa priceapa ca intre Loredana si Max existase ceva mai mult decat o simpla amicitie, lucru care l-a enervat foarte tare.

Potrivit surselor noastre, acesta nu a stat pe ganduri si imediat a transat situatia, izolandu-le pe fetele din grupul sau de anturajul seicului. Din informatiile noastre, se pare ca Morley nu ar mai fi avut mult pana la un conflict deschis cu Max.

Cu exceptia acestui episod, vacanta din Dubai a fost o reusita totala, Loredana confirmandu-ne ca toata lumea s-a distrat atat la hotelul Atlantis unde au fost cazati, cat si in alte locuri din Dubai. “Vacanta din Dubai a fost un vis, ca toate vacantele noastre. Diferenta a fost ca eu mi-am dorit sa invit si doua bune prietene, pe Monica Munteanu si pe Roxana Butnaru”, ne-a declarat blonda, care este impreuna cu Oliver de cinci luni.

Curse sau confuzia politiei italiene?

In urma cu o luna, Oliver Morley, un pasionat de masini cu multi cai putere, a fost amendat de politia italiana, dupa ce aceasta a fost sesizata de niste motociclisti ca mai multi bolizi care participa la o cursa cu viteze de peste 200 de km pe ora erau sa ii spulbere.

Potrivit “Daily Mail”, in urma unei urmariri, politistii au reusit sa ii prinda pe Oliver Morley si Nick Hinchcliffe, un alt milionar britanic, patronul unei agentii de securitate pentru VIP-uri, in jurul orasului La Spezia de pe Riviera italiana, doar pentru ca masinile, Lamborghini-ul lui Morley si Porsche-ul lui Hinchcliffe, s-au ciocnit.

Ambii milionari au fost retinuti de politie si riscau o amenda de 20.000 de euro, conform legii din Peninsula care pedepseste chiar cu inchisoarea astfel de curse. Atat Morley, cat si Loredana, care se afla si ea in Lamborghini, au negat ca ar fi fost o cursa, desi politia italiana era convinsa ca masinile (Lamborghini, Porsche si un Ferrari care a reusit sa dispara pe drum) erau parte a exclusivistului Carbon Black Rally, un circuit la care participa doar pe baza de invitatii milionari cu masini foarte scumpe.

“A fost o problema in Italia… pe drumul dinspre Roma catre Monte Carlo si un Porsche Turbo, cu viteza foarte mare, ne-a lovit din spate, nerealizand ca Lamborghini-ul in care ne aflam noi era in stationare”, ne-a spus Loredana.

“Am stiut din prima ca intre noi este ceva special. Amuzant este ca el a crezut ca sunt brazilianca. Cat despre faptul ca sunt cantareata, a aflat de-abia peste o luna”, ne-a spus Loredana.

Sursa: Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *