LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Topul celor mai vizitate 15 site-uri media in martie

Numarul total de vizitatori ai celor mai vizitate 15 site-uri din categoria presa inscrise in Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) a crescut in luna martie fata de februarie cu 15,67%, pana la 8,8 milioane de clienti (vizitatori) unici, peste ritmul de crestere al pietei, respectiv 9,82%.

O parte din crestere provine insa si din faptul ca luna martie a fost mai lunga cu doua zile decat februarie, deci timpul de masurare a fost mai mare cu 6,5%.

Potrivit celui mai nou raport al Biroului de Audit al Tirajelor (BRAT), cele 213 site-uri monitorizate de SATI in luna martie a acestui an au cumulat aproximativ 39 de milioane de clienti unici, fata de 35,5 milioane de clienti unici raportati pentru luna februarie si 202 site-uri inregistrate.

Cel mai vizitat site de media din luna martie a fost protv.ro, care a depasit un milion de vizitatori unici, cu 17,78% mai mult decat in luna trecuta. Pe urmatoarea pozitie s-a situat site-ul cotidianului de informatie sportiva gsp.ro, cu 966.000 de vizitatori unici luna martie, cu 47,73% mai mult decat in luna februarie, aceasta reprezentand si cea mai mare crestere din categoria presa din ultima luna. Site-ul Gazetei Sporturilor a fost urmat de sport.ro, cu peste 822.000 de clienti unici, precum si de prosport.ro, cu aproximativ 764.000 de clienti unici.

Singurul site din Top 15 presa care a inregistrat descresteri ale traficului este cel a postului de televiziune Realitatea TV (realitatea.net), care a ajuns la aproximativ 573.000 de clienti, in scadere cu 5,4% fata de perioada anterioara. Site-ul Ziarului Financiar (zf.ro) a consemnat o crestere a traficului de 51.000 de vizitatori unici, sau 12,5%, la peste 458.000 de clienti unici in luna martie.

Prima pozitie din SATI, din punctul de vedere al numarului de vizitatori, este forumul Softpedia, respectiv forum.softpedia.com, care a atras peste 2 milioane de vizitatori unici si care au generat peste 14,8 milioane de afisari. Pe locul doi este neogen.ro, principalul portal din online-ul romanesc, cu un numar de 1,4 milioane de vizitatori unici.

Sursa: Ziarul Financiar
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!