Lucreaza de acasa vinzand pe eBay

0

Statistici recente arata ca peste 1000 de oameni au facut sume mai mari decat $1 milion pe an, vanzand lucruri pe eBay. Asta e o cifra uimitoare, daca te gandesti putin. Ea da speranta oricui ca poti lucra acasa, incasand venituri cu propria ta afacere pe eBay. Evident, cerintele nu sunt prea mari.

Asa iti poti infiinta propria afacere pe eBay si sa lucrezi de acasa, in 5 etape simple:

1. In primul rand, trebuie sa gasesti ceva ce sa vinzi. Daca te uiti la afacerile cele mai de succes, vei vedea ca vind lucruri unice. Poate fi un bun, precum un calculator reconditionat, sau un serviciu, precum reconditionarea calculatoarelor. O idee buna este sa gasesti ceva unic ce te intereseaza, sau la care sa te pricepi. Asa vei putea face un profit mai mare si iti va si place ceea ce faci.

Poate sa fie vorba despre un hobby sau chiar ceva ce faci la servici. Daca poti sa o transformi intr-o afacere eBay, poti incepe sa o faci cu jumatate de norma, dupa care sa-ti inlocuiesti locul de munca cu asta. Fa o lista cu toate ideile ce-ti trec prin minte, iar dupa aia alege una si incepe cu ea.

2. Daca vrei sa vinzi ceva pe eBay, trebuie sa ai poze de calitate cu obiectul. O camera digitala performanta e o investitie buna pentru afacerea ta, daca nu ai deja una. Poti sa-i faci orice fel de reclama produsului, oamenii tot poza o vor tine minte.

3. Cerceteaza-ti bunul si ai grija ce face competitia. Ca si in orice afacere, trebuie sa stii intodeauna ce face competitia, pentru a reactiona corespunzator. In plus, te va ajuta sa gasesti produse pentru care competitia nu e asa apriga, si pe urma carora iti poti mari profiturile. Acesta este unul dintre secretele pentru a face bani online. Poti sa te mobilizezi mai repede decat concurenta, sau sa o elimini dintr-odata?

4. Pretul este totul! Toata lumea de pe eBay incepe licitatia cu valori mici, iar pretul creste prin oferte succesive. Asigura-te ca stii care e minimul pe care trebuie sa-l faci, sau vei iesi in pierdere. Daca nu stii la ce pret se vinde produsul tau, uita-te la altii care au produse similare.

5. Unul din avantajele lucratului cu eBay e cat de simplu se realizeaza platile. eBay detine PayPal, deci trebuie sa-ti faci un cont la ei pentru a-ti procesa vanzarile. Taxele sunt rezonabile, si poti sa-ti faci un PayPal Mastercard sau sa-ti virezi banii din contul PayPal in contul tau de afaceri.

Acestea sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a-ti incepe o afacere prin eBay. Nu-ti fa griji pentru ca nu stii toate detaliile despre cum functioneaza. Incepe-ti afacerea si mai tarziu concentreaza-te asupra lucrurilor ce le poti face pentru a ti-o imbunatati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *