LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, October 24, 2020

Cum influenteaza jocurile video arta

Nostalgia anilor 80’ fierbe de cativa ani in lumea modei. Poate nu este o surpriza ca astazi, cultura pop din anii ‘80 isi face aparitia in lumea artei.

Am vazut graffitti-ul, care era odata considerata un mod de exprimare mai vulgara a tinerimii urbane, devenind o unealta pentru marketing, pe langa ca este considerat o oportunitate creativa pentru artistii urbani.

Acest lucru a fost facut evident intr-un episod recend din ‘The Apprentice’. Reality show-ul lui Donald Trump a decis sa gaseasca candidati dintr-un grup de oameni de afaceri destepti si descurcareti. Una dintre probe a fost crearea unei reclame pentru un joc. Trebuiau sa creeze reclama inspirandu-se dintr-un graffiti de pe peretele unei cladiri, care era folosita ca spatiu pentru reclame.

Pai, daca Donal Trump le aproba.

Vorbind despre jocuri, un mare hit in anii ‘80 au fost jocurile precum Pac Man sau Fratii Mario si multe altele, jucate de tineri la un moment sau altul. Acei tineri sunt acum adulti uitandu-se inapoi nostalgic la tineretea lor, in ciuda faptului ca acesta a fost doar acum 15-20 ani. Insa tehnologia se schimba repede si aceste simboluri ale anilor ‘80 sunt acum expuse in galerii precun Galeria 1988 din Hollywood.

Galeria detine jocuri care sunt comparate cu jocurile pe calculator contemporane, si este posibil ca vor ajuta la crearea unor noi stiluri de joc.

Un tablou cu Pac Man stand pe un munte de tablete a fost vandut la pretul de 3000$, spune ziarul Reuters.

Artistul, Greg Simkins, a spus ca a inceput cu desenarea unor graffitti pe alee inainte sa inceapa folosirea panzei. Si nu este singurul care ne aduce combinatia ciudata dintre jocurile pe calculator si arta.

Deci, la ce ar trebui sa ne asteptam in urmatorii 5 ani? Pai, pentru lumea artei, schimbarea este intotdeauna un lucru bun, desi a fost criticata timp de multi ani. Deci ar trebui sa asteptam si sa vedem daca ‘arta jocurilor pe calculator’ va ramane pentru mai mult timp in societate. Ceea ce stim sigur este faptul ca jucatorii originali implinesc acum 40 de ani, iar toti sub acea varsta cresc cu jocurile pe calculator ca si o parte din copilaria lor, precum ‘I Love Lucy’ a facut parte a intr-o alta generatie. De aceea, picturile vor avea un impact ata asupra sentimentelor colectorilor noi cat si asupra celor mai invechiti.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT