At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Ce merita sa cumperi – Notebook sau Desktop – News42day
16 July 2024

Ce merita sa cumperi – Notebook sau Desktop

0

Probabil ca ideea cumpararii unui calculator e atractiva pentru multi, insa nu stiu daca sa cumpere un desktop traditional sau un notebook portabil. Pentru a face o astfel de achizitie, ar trebui luate in calcul mai multe aspecte. Daca scopul cumpararii unui calculator e uzul ocazional, atunci un desktop este mai util, fiind de obicei mai ieftin decat varianta portabila.

Intretinerea si imbunatatirea unui desktop este, de asemenea, mai usor de realizat, pe langa fiind mai ieftina. In cazul in care cumparatorul doreste sa cheltuie cat mai putini bani, atunci un desktop este solutia ideala, indiferent daca e nou sau uzat. Doritorul poate sa se uite prin magazine de calculatoare, cautand oferte speciale, sau chiar sa viziteze magazine online.

Cea mai importanta trasatura a unui desktop este probabil ca el poate fi imbunatatit si adaptat nevoilor utilizatorului, fara a fi trimis inapoi la producator. In cele mai multe cazuri, un magazin autorizat poate realiza modificarile dorite. Desktop-ul e destinat atat muncii, cat si distractiei, iar indiferent de performanta sau configuratie, se pare ca a devenit o ustensila vitala a vremurilor noastre.

Pe de alta parte, daca motivul principal al cumpararii unui calculator e portabilitatea, atunci un notebook e alegerea corecta. Exista mai multe nume mari pe piata, care ofera tot felul de configuratii, de la cea mai de baza pana le cea mai sofisticata si performanta. Dupa o analiza atenta asupra carei configuratii ti se potriveste mai bine, vei mai avea optiunea de a cumpara un calculator nou, reconditionat, sau chiar uzat, daca doresti sa economisesti ceva bani. Tine minte ca un calculator reconditionat, comparat dintr-un magazin autorizat, are garantie, ca si cand ar fi nou, dar la un cost mult mai mic.

Ca si cu orice alta achizitie, e important sa analizezi care-ti sunt nevoile exacte, si ce vei face cu el. Notebook-urile usoare si portabile sunt mult mai placut de carat dupa tine, chiar daca sunt de regula mai scumpe. In plus, modelele mai usoare au aproape intodeauna ecranul si tastatura mai mici decat cele traditionale. Totusi, daca nu greutatea iti este prioritatea principala, ai putea sa cumperi un notebook traditional, cat timp iti indeplineste conditiile. Daca alegi optiunea asta, vei economisi sigur o multime de bani.

Daca esti sceptic despre cumpararea unui calculator reconditionat, pentru ca a fost trimis inapoi producatorului, stai calm, deoarece uneori sunt trimise inapoi degeaba. Poate era din cauza preferintei unui alt model, sau a unui detaliu minor care nu i se potrivea detinatorului anterior. Tine minte ca un calculator reconditionat, care are si garantie, e la fel de bun ca si unul nou, daca nu e mai bun din cauza pretului.

In plus, poate gasesti ceva oferte bune privind notebook-uri reconditionate. Ai grija in schimb la diferenta intre reinnoit si reconditionat, deoarece primul se refera la un notebook mai bechi, care a fost folosit si apoi reconditionat de o a treia persoana, iar al doilea se refera la un notebook care a avut o problema, a fost trimis inapoi la producator, unde a fost reparat si e iarasi in garantie.

Solutia potrivita pentru sarcinile fiecaruia, fie desktop sau notebook, depinde in cea mai mare parte de nevoile de lucru sau relaxare. Cauta indelungat ofertele cele mai bune si evita sa platesti in plus pentru accesorii ce nu le vei folosi. In plus, uita-te si la calculatoare reconditionate (cu tot cu garantie). Pretul te va surprinde. S-ar putea sa faca si performanta la fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *