LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 26, 2020

Zile problematice

Joia trecuta era una din acele zile cand ar fi trebuit sa raman in pat. Ziua a inceput cu familia si munca in echilibru, dar seara nu am avut echilibrul ca sa-mi pun pasta de dinti pe periuta.

Cand mi-am tras cearceaful deasupra capului in acee noapte – da, a ajuns si noaptea in cele din urma – am fost fericita ca maine va incepe o noua zi. Am fost fericita pentru ca nu stiam ce va aduce.

Apoi am rostit o mica rugaciune, dorind ca ziua de maine sa fie mai putin solicitanta. Da, mai putin solicitanta este un eufemism – dar fiecare zi este un cadou si nu am vrut sa fiu nerecunoscatoare in timpul rugaciunii.

Sotul meu are o poezie din copilarie ‘Azi voi fi fericita, azi nu voi fi rea. Azi va fi cea mai buna zi din viata mea.’

Din pacate, nu este atat de optimist cand plecam intr-un weekend romantic. Cred ca daca ar fi recitat poezia atat de rar, ar fi uitat-o deja.

De fapt, ultima data cand a recitat o poezie, fiul meu si-a amintit brusc ca are nevoie de doua duzine de fursecuri pentru petrecerea din acea zi, doi barbati in pantofi plini cu noroi au venit sa ne curete covoarele si cand au plecat, pisica a vomitat bucatele de par uriase.

Din cauza acestor zile nu vreau sa stiu ce va aduce viitorul. Nu m-as uita in sfera de cristal nici daca as avea una.

Nu citesc horoscopul. Dupa ce am ajutat un prieten sa isi vanda obiectele nefolosite, am citit ca este o zi proasta sa iau decizii grabite.

Daca as fi citit horoscopul inainte sa il ajut, verisorul Walter nu ar fi aflat ca incercam sa vand ceasul din plastic in forma de acvariu pe care mi l-a daruit.

Chiar si fursecurile cu biletele mi-au degradat curiozitatea in privinta viitorului. Anul trecut un biletel mi-a spus ca am sa cunosc pe cineva. Cateva zile mai tarziu am cunoscut pe cineva in parcarea sueprmarket-ului, cand mi-am deschis masina zgariind-o pe a ei.

Nu am mancat un fursec cu biletel de atunci. Am decis ca lucrurile scrise pe biletele nu se vor adeveri daca nu mananc fursecul.

Cel mai bine functionez daca traiesc o singura zi deodata. Bunica avea dreptate, sa te ingrijorezi pentru viitor este ca si cand ai imprumuta probleme – si nu stiu unde le pot returna.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT