LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 20, 2021

Bilete autoadezive pentru creier

Nu tin minte numele persoanei cunoscute ieri, dar stiu ca Budinca Royal este bogata, bogata, bogata in gust si ca ar trebui sa vezi SUA dintr-un Chevrolet.

Reclamele TV sunt ca mesajele de pe hartie autoadeziva, numai ca pentru creier – dar nu toate se lipesc. Campania AT&T de a-ti intinde mana si a atinge pe cineva m-a facut sa imi intind mana dupa batista si nu dupa telefon. Caii Clydesdale din reclama Budweiser care trag sania prin zapada m-au facut sa ma simt calduroasa si nu sa imi fie sete pentru o bere rece.

Peyton Manning a deventit recent purtatorul de cuvant al produselor. Combina reputatia lui cu look-ul de baiatul-din-vecini. Stand pe pragul casei in halatul de baie cu cafeaua in mana, este un mesaj autoadeziv dragut; dar produsul caruia i-a facut reclama nu mi s-a lipit in minte.

Multe staruri de cinema isi folosesc vocile pentru reclame, dar pana recunosc vocea lui Lauren Becall sau Donald Sutherland, reclama se termina si nu mai tin minte produsul.

Se presupune ca exista reclame subliminale care se conecteaza cu subconstientul nostru. Cand voi cumpara nisip pentru pisica cu miros de levantica sau scutece pentru caini cu figurine Disney, voi crede in acestea.

Pana atunci cred in reclamele vizual-subliminale, cunoscute si sub numele de asezarea produselor. HBO poate scoate reclamele din timpul emisiunilor dar nu scoate Cola din mana medicului din filmul ‘Grey’s Anatomy’ sau Ford-ul decapotabil al detectivului din ‘CSI:NY’

Producatorii de detergenti pentru rufe nu vor sa isi scoata reclamele de dimineata devreme, iar producatorii de bere nu vor sa i le scoata din timpul emisiunilor sportive. Reclamele sunt eficiente in timp si emisiune. Bazandu-ne pe aceste lucruri, Viagra ar trebui sa aiba reclama seara tarziu, iar Ambien-ul seara foarte tarziu.

Fiecare parinte stie cat de eficiente sunt reclamele in timpul emisiunilor pentru copii. Cand fii mei erau mici, credeau ca reclamele sunt mesaje de la Dumnezeu. Au fost inspirati sa le dea de mancare celor carora le e foame – lor insine; si insistau cu voce tare ca cei carora le e foame mananca cereale imbibate in zahar – in special acele care vin in cutii impreuna cu jucarii.

Cand te gandesti la reclame, te gandesti la emisiunile sportive. Desi sunt de obiciei castigatori, cred ca reclama Dove a Academy Awards a fost cel mai mare castigator din aceea seara. Deoarece reclama s-a facut de catre castigatorul concursului de reclame Dove, spectatorul, castigatorul si producatorul se puteau spala cu produse Dove.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT