Ar putea sa fie primavara, nu?

0

A venit primavara? Calendarul meu spune ca a inceput la 12:07 am GMT – mai cunoscuta si ca Greenwich Mean Time. M-am uitat pe Google dupa GMT si am descoperit ca este cu 7 ore inaintea Pacific Daylight Time. Anul trecut aceasta nu era o problema. Eram in Palm Springs, unde este ca primavara cand este cel mai racoros.

Este la 2-2,5 ore de condus – depinde de cine conduce. In ciuda faptului ca sunt considerabil mai usoara ca sotul meu, am un picior mai greu. Dar in ciuda acestora, stim ca aproape am ajuns la hotel cand gradinile din fata casei consta din pietre si cactusi in loc de iarba si arbusti.

In hotelul nostru nu sunt acceptati copii sub 16 ani. La naiba. Eu si cu sotul meu trebuie sa vorbim fara sa fim intrerupti, nu avem oportunitatea sa tipam si aveam timp sa realizam ca avem si alte lucruri in comun in afara fiilor nostri.

Unii din oaspeti joaca golf. Altii tenis. Noi obisnuiam sa alergam, dar acum lasam acea activitate alergatorilor cu pene. Mai bine ne relaxam langa piscina.

Spre miezul zilei, cand si alti oaspeti vin in jurul piscinei, este un test – un test al lotiunilor si potiunilor de plaja – de la tencuirea cu lotiune de plaja pana la bikini-uri care – in sesnsul adevarat al cuvantului – nu blocheaza aproape nimic. Cand vine vorba de bronzat, sotul meu este de 15. Nu vreau sa ma dau mare, dar eu si cu Bo Derek suntem de 10.

Cand vine vorba de inot, realizezi ca piscinele sunt la fel de necesare in Palm Springs ca semineele in New England. Una ne da caldura. Alta ne de inspiratie sa trimitem cuvinte calduroase prin vederi familiei din est, care sigur tremura cu multumire cand le primesc.

Cand nu sunt in apa, o beau – imi inundez corpul, sa spunem – nu este un lucru surprinzator pentru o fiica de instalator. Sotul meu este fiul unui pompier, dar lui nu ii place sa se lupte cu caldura. Cand vrea sa se duca la o plimbare, plecam din camera cu aer contitionat, intram in masina cu aer conditionat si mergem pana la mall-ul cu aer conditionat. In timp ce el isi exerseaza sistemul cardiovascular, eu imi exersez dreptul de rectificare pentru a cauta – articole la pret redus.

Micul dejun si pranzul sunt la pret redus – le facem in bucataria din camera. Ne facem rezervatii la cina. Deoarece sunt partial indianca, sotul meu crede ca a avea rezervatii este in sangele meu.

Fara aerul conditionat, Palm Springs ar mai fi teritoriul indienilor. Dupa spusele bunicii, femeile nu transpira, ele stralucesc. Fara aer conditionat, as putea fi o lampa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *