LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Servicii pentru telefonul mobil

SpinVox ofera serviciile voice-to-screen in patru limbi straine, printre care se numara si Spin-my-Vmail, care transforma mesajele din casuta vocala in text si le transmite catre un telefon mobil sau adresa de e-mail. Spin-my-Blog, care functioneaza pe principiul invers celui aplicat in cazul Spin-my-Vmail, permitand utilizatorilor sa isi actualizeze blog-ul prin dictarea textului direct cu telefonul mobil. Spin-my-Broadcast transforma o conversatie in text, pe care il distribuie mai multor destinatari, iar Spin-my-Memo permite utilizatorilor sa isi dicteze notite si memento-uri, care sunt ulterior trimise catre o adresa de e-mail

GotVoice (www. gotvoice.com) foloseste un sistem automatizat care acceseaza toate casutele vocale ale unui utilizator, inregistreaza mesajele si le trimite prin e-mail in format MP3.

Serviciul gratuit Pinger (www.pinger.com) permite posesorilor de telefoane mobile din SUA sa lase mesaje vocale mai multor persoane, fara a fi nevoiti sa apeleze fiecare utilizator in parte. Utilizatorii isi pot adauga sau importa lista de contacte, astfel incat trebuie doar sa rosteasca numele persoanei pe care doreste sa o apeleze pentru a-i trimite un mesaj prin Pinger.

Jott Networks propun un serviciu voice-to-text care permite introducerea mai rapida a SMS-urilor si e-mail-urilor, precum si dictarea unor notite sau mesaje care sa fie transmise catre alti destinatari.(www.jott. com) sustin ca serviciul lor voice-to-text permite transcrierea de trei ori mai rapida a e-mail-urilor si SMS-urilor.

GrandCentral, o companie achizitionata recent de gigantul Google, cel mai popular motor de cautare pe internet, propune un serviciu care centralizeaza pe un singur numar de telefon nou toate celelalte linii ale consumatorilor (inclusiv telefonul de acasa, de la locul de munca sau telefonul mobil). Mesajele din casuta vocala vor fi automat transmise noului numar de telefon si vor fi pastrate ca fisiere audio intr-o casuta vocala unificata online.

Jaxtr apeleaza atat destinatarul, cat si apelantul direct prin internet, evitand astfel costurile ridicate ale apelurilor internationale.mobile, gsm,Cdma,internet mobil,sms,ringtones, Nokia, Ericsson, Samsung, LG,Orange, Vodafone, Zapp, Motorola, video, call,i-modeComment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT