LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, September 20, 2017

Televiziunea lui Costi Ionita: de la rock la hip-hop

Dupa mai multe respingeri din partea Consiliului National al Audiovizualului, Costi Ionita a reusit sa isi puna pe picioare postul de muzica pe care si-l doreste. Cintaretul face parte din echipa de conducere a televiziunii Party TV, care se va lansa saptamina aceasta.

Propunerile sale pentru Party TV si Popular TV au fost respinse in mai multe rinduri de CNA pe motiv ca „nu exista nici un fel de cerere pe piata“.

Insistent insa, cintaretul a venit cu solicitari de la casele de discuri din Romania, care declarau ca e nevoie de un astfel de post, si a primit licenta audiovizuala la sfirsitul lunii martie, iar de la inceputul lunii iulie a obtinut si decizia de autorizare.

„Party TV se lanseaza pe o piata aparent aglomerata a statiilor muzicale, insa acopera o necesitate reala, si anume aceea de promovare a artistilor romani a caror muzica nu se incadreaza in specificul difuzat de alte posturi“, a explicat Corina Dumitru, Marketing&PR Manager la Party TV.

Conducerea postului are in plan sa atraga publicul cu virste intre 15 si 35 de ani, printr-o serie de genuri muzicale, de la dance si hip-hop pina la muzica rock, se arata in comunicatul de lansare al televiziunii.
integral in Cotidianul

Cotidianul, Alexandra Badicioiu, 01 aug 2007
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!