LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Soc in Turul Frantei – Vinokurov dopat!

Unul dintre protagonistii Turului Frantei, Alexandr Vinokurov a fost depistat pozitiv in urma unui control anti-doping efectuat imediat dupa victoria obtinuta simbata la Albi (proba de contratimp).

“Inaintea cursei, Vinokurov a recurs la o transfuzie de singe de la un donator compatibil”, spun oficialii – medicii au descoperit in proba recoltata doua populatii distincte de globule rosii.

Stirea a avut efectul unui taifun – Astana, echipa lui Vinokurov, s-a retras imediat din Tur; politia a efectuat o perchezitie la hotelul gruparii, iar o masina Astana a fost supusa unui control sever la vama.

“Vino” depistat, se pregateste Rasmussen?

Dupa nenumarate scandaluri de dopaj, Turul Frantei s-a transformat intr-o “vinatoare de vrajitoare” – cea mai mica suspiciune este amplificata si investigata in amanunt. Vezi cazul rutierului german Sinkiewitz – dupa anuntul depistarii pozitive la o cursa anterioara Turului, televiziunea publica germana a refuzat sa mai transmita evenimentul.

In acest moment, “inamicul public nr. 1” a devenit chiar liderul competitiei, danezul Michael Rasmussen. Pentru ca a refuzat sa comunice locurile si metodele de antrenament, federatia de ciclism de la Copenhaga l-a exclus din echipa pentru Mondiale.

Marti, Rasmussen s-a prezentat la conferinta de presa insotit de un avocat! Intr-o atmosfera ostila, Rasmussen stie ca are de infruntat calvarul suspiciunii, mai putin ultima etapa din Pirinei, programata astazi…

Clasament general dupa 15 etape
1. Michael Rassmusen
2. Alberto Contador la 2 min 23 sec
3. Cadel Evans la 4 minute
4. Levi Leipheimer la 5 minute 25 sec
5. Carlos Sastre la 6 min 46 sec

HotNews.ro, 25 iul 2007
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!