LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, November 22, 2017

S-a terminat ! Un roman a castigat potul cel mare la Loto 6/49 cu numerele 46, 35, 42, 1, 2, 34

46, 35, 42, 1, 2, 34 sunt numerele extrase, duminica seara, la Loto 6/49. Potrivit TVR, exista un castigator la categoria I. Potul cel mare se duce in Calarasi, potrivit postului public de televiziune. Numarul extras la noroc ester 6768646. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei a fost pus in joc, duminica, la extragerea Loto 6 din 49. Cele 10 milioane de euro au atras milioane de romani.

Premiul a provocat o adevarata febra nationala, lucru dovedit si de cozile formate, duminica, la agentiile Loto. Tragerea loto a fost supervizata de observatori din partea producatorilor de echipamente si soft cu care lucreaza Compania Nationala Loteria Romana.

Marele premiu este impozabil, statul urmand sa incaseze 2,5 milioane de euro (25% din castig).

Cele 10 milioane de euro au atras la tonetele Loteriei milioane de romani. Premiul a provocat o adevarata febra nationala, lucru dovedit si de cozile formate, duminica, la agentiile Loto. Tragerea loto a fost supervizata de observatori din partea producatorilor de echipamente si soft cu care lucreaza Compania Nationala Loteria Romana.

Conducerea institutiei a inceacat astfel sa puna capat astfel speculatiilor aparute in ultima vreme. Potul la categoria intai nu mai fost castigat de mai bine de trei luni si jumatate.

Reportul a ajuns la o suma record dupa ce institutia a suplimentat si ea fondul de castig. “De fiecare data cand a iesit premiul la 6 din 49, Compania Nationala Loteria Romana a suplimentat cu 1 milion de euro la categoria I, deci jocul a inceput de la 1 milion de euro, nu de la zero”, explica in urma cu doua zile Liliana Ghervasuc, director general Compania Nationala Loteria Romana.

Reporturi mari sunt si la celelalte jocuri ale Loteriei Romane. La Joker, premiul cel mare nu a mai fost castigat de 65 de saptamani.

HotNews.ro, D.G., 26 aug 2007
Comment Form

  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc